Tak, ale w MK4 nie ma juz miejsca pod kanapa niestety.stasiu14 pisze:Nie pamientam dokladnie jak jest w mk4 ale w mk3 to sie tyle siedizsko podmosi i jest duzo miejsca i tam mozna upchnac wzmka
Gdzie przykręcić wzmacniacz w bagazniku?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
do tego jezeli umiescisz pod kanapa na 100% bedzie piszczec w glosnikach, pompa w mkIV ma tak duze pole działania ze nawet kable sygnałowe nie moga isc w poblizu pompy ;/Kubus20 pisze:Tak, ale w MK4 nie ma juz miejsca pod kanapa niestety.stasiu14 pisze:Nie pamientam dokladnie jak jest w mk4 ale w mk3 to sie tyle siedizsko podmosi i jest duzo miejsca i tam mozna upchnac wzmka
do boczka w bagazniku nie przykrecisz gdyz nie sa ono wystarczajaco stabilne, bo wzmacniacz na pewno nie wazy 1kg ;p
moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest przykrecenie go do oparcia, tego wiekszego po prawej stronie, pod obiciem masz blache wiec bedzie to wystarczajaco wytrzymale
pozdrawiam
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja u siebie zamontowałem w tylnim oparciu.
Dla mnie to było rozwiązanie najwygodniejsze, oczywiście suba przesunąlem bliżej nadkola... a zabezpieczyć go można rzepami z boku nadkola lub/oraz spodu suba badz linkami. Kable ladnie schowałem pod siedzenie więc nic nie wystaje ( nie sugerować się zdjęciem :green_fuck: )
Wzmicniacz skręcony jest na 4 sruby, trzeba zrobić wcześniej mały otwór w metalowej częsci oparcia i uważac zeby nie trafić srubą na czesc odsłonietą(gabka) bo wtedy sruba nie bedzie trzymac
Dla mnie to było rozwiązanie najwygodniejsze, oczywiście suba przesunąlem bliżej nadkola... a zabezpieczyć go można rzepami z boku nadkola lub/oraz spodu suba badz linkami. Kable ladnie schowałem pod siedzenie więc nic nie wystaje ( nie sugerować się zdjęciem :green_fuck: )
Wzmicniacz skręcony jest na 4 sruby, trzeba zrobić wcześniej mały otwór w metalowej częsci oparcia i uważac zeby nie trafić srubą na czesc odsłonietą(gabka) bo wtedy sruba nie bedzie trzymac
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam
Podepne się pod temat...
Jestem zdecydowany zawiesić go na lewej stronie bagażnika, na ściance (tak jak na zdjęciu). Pytanie jest następujące. Czy ktoś ma doświadczenie z takim montażem ? Czy wierciliście na wylot ? A może wystarczyłoby pod tą wykładzina dac jakąś płytke która by zespoiła wzmaka wykładzine i tą płytke ?
Z góry dzieki za wszelkie informacje.
P.S
Wydaje mi się że właściciel tego samochodu jest zarejestrowany na forum : ) Jeżeli to czyta lub ktoś zna namiary na niego to podajcie prosze =)
Podepne się pod temat...
Jestem zdecydowany zawiesić go na lewej stronie bagażnika, na ściance (tak jak na zdjęciu). Pytanie jest następujące. Czy ktoś ma doświadczenie z takim montażem ? Czy wierciliście na wylot ? A może wystarczyłoby pod tą wykładzina dac jakąś płytke która by zespoiła wzmaka wykładzine i tą płytke ?
Z góry dzieki za wszelkie informacje.
P.S
Wydaje mi się że właściciel tego samochodu jest zarejestrowany na forum : ) Jeżeli to czyta lub ktoś zna namiary na niego to podajcie prosze =)
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 16:31 przez X tomicher X, łącznie zmieniany 1 raz.
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
A nie zmieści Ci się pod tą klapkę gdzie ma być trójkąt i apteczka? Ja mam tam wrzucony oryginalnie i przymocowany bo nadkola tam. Wszystko ładnie się zamyka i nie widać nawet kawałeczka...X tomicher X pisze:Jestem zdecydowany zawiesić go na lewej stronie bagażnika, na ściance (tak jak na zdjęciu).
[url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img]http://r5.fodey.com/1fe64b7b350cf4cbe913ca00a3d987181.1.gif[/img][/url]
- X tomicher X
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nie zmieści się tam, dalej chcę go przykręcić tak jak na zdjęciu które wczesniej podałem. Szukałem w "nasze auta" właściciela tego czarnego golfa z początkiem rejestracji NE ale niestety nie znalazłem (pewnie przeoczyłem). Nie wiem jaki jest najlepszy patent żeby go dokręcić do lewego boku : ( Średnio mi sie widzi żeby go wiercić przez blache - to będzie ostateczność...Rodżi pisze:A nie zmieści Ci się pod tą klapkę gdzie ma być trójkąt i apteczka? Ja mam tam wrzucony oryginalnie i przymocowany bo nadkola tam. Wszystko ładnie się zamyka i nie widać nawet kawałeczka...X tomicher X pisze:Jestem zdecydowany zawiesić go na lewej stronie bagażnika, na ściance (tak jak na zdjęciu).
pozdro
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 16:15 przez X tomicher X, łącznie zmieniany 1 raz.