[mk3] dmucha z korka wlewu oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] dmucha z korka wlewu oleju
czy to normalne, że dmucha z korka wlewu oleju?
Dmucha na jałowym biegu a przy wyższych obrotach trochę mniej.
Czy obroty jałowego można podkręcić jakąś śrubką czy trzeba podpiąć pod VAGa bo mam 650 obr/ min na jałowym i uważam, że to ciut za mało.
Silnik to 1,6 AEE
Dmucha na jałowym biegu a przy wyższych obrotach trochę mniej.
Czy obroty jałowego można podkręcić jakąś śrubką czy trzeba podpiąć pod VAGa bo mam 650 obr/ min na jałowym i uważam, że to ciut za mało.
Silnik to 1,6 AEE
jest wszystko OK, gaz do dechy i w trasę
ale z tym gazem do dechy to uważaj ostatno byłem na forum fotoradary i czytałem jak nazwano gościa debilem i baranem za to, że na trasie Torunskiej w W-wa jechal z prędkością 140-160 km/h ( trzy pasy ruchu w jednym kierunku ).
Więc chyba trzeba sprzedać nasze VW i przesiadać się na fiaty 126p - mormalnie!!!
Bo one chyba tyle nie wyciągają.
PS.
Z tą sprzedażą to żart oczywiście.
ale z tym gazem do dechy to uważaj ostatno byłem na forum fotoradary i czytałem jak nazwano gościa debilem i baranem za to, że na trasie Torunskiej w W-wa jechal z prędkością 140-160 km/h ( trzy pasy ruchu w jednym kierunku ).
Więc chyba trzeba sprzedać nasze VW i przesiadać się na fiaty 126p - mormalnie!!!
PS.
jak sprzedam to i tak kupię vw (mk4)bohdan pisze:jest wszystko OK, gaz do dechy i w trasę
PS.
ogólnie to ja nie szaleję (swoje już przeżyłem, miałem bliskie spotkanie z drzewem 6 lat temu w zimę), na 3-miejskiej obwodnicy jadę z nogą w podłodze a jeżdze tam tak co 2 tygodnie i to mi wystarcza.