rezerwa w mk3 - ile km??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
- Kontakt:
rezerwa w mk3 - ile km??
mam takie pytanie, nie wiem czy ktos poruszal to na forum, nie chodzi mi o to ile w golfie 3 da sie przejechac jak wskazowka znajdzie sie na polu rezerwy ale ile mozna pojezdzic jak w mk3 ta wskazowka opadnie juz calkowicie i sie nie podnosi. Kumpel testowal to w swoim aucie z silnikiem 1,4 ABD i udalo mu sie przejechac 70 km az mu golfer stanal he
robiliscie takie testy??
robiliscie takie testy??
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No ja juz musialem zmieniać pompe przez takie cos Jak kupiłem golfa to koleś śmigał nim na gazie i chyba paliwo go nie interesowało,bo wskazówka wlasnie tak sobie lezała jak mówicie.Z początku myślałem ze poprostu czujnik paliwa gdzies jest zwalony ale jak zatankowalem i wskazówka sie podniosła to sie za głowe złapałem....
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Seryjnie w MK III nie było żadnej kontroliki z rezerwą paliwa, ale ponieważ seat ma takie same zegary i na dodatek ma kilka dodatkowych lampek, wystarczy dobrać do swojego auta licznik z seata, wsadzić żarówkę i juz mamy kontrolkę rezerwy.
Tylko jeśli ktoś zgwałcił samochód gazem i jeździ z małymi ilościami paliwa w baku to może go ta kontrolka razić w oczy
Tylko jeśli ktoś zgwałcił samochód gazem i jeździ z małymi ilościami paliwa w baku to może go ta kontrolka razić w oczy