Nowe wycieraczki przednie skrzypia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
niezbierajace wycieraczki
moim zdaniem problem tkwi w zużyciu sie sprężyny . Czytałem gdzieś o tym poprostu za słabo daciąga pióro do szyby czasami pomaga wygięcie ramienia
jak by nie było będzie bardzo miło :P
- Paweł Marek
- V.I.P.
długość wycieraczek
zięki bardzo wszystkim za odpowiedzi.Pozdrawiam golfiarzy
[ Dodano: 17 Sty 2008 21:11 ]
Jeszcze raz prosze o porade.Mam golfa 3 1.4 z gazem i chciałbym wymineic rozrząd.Moze ktoś z was wie ile to mnie będzie kosztować?Jakiej firmy kupic części do wymiany rozrządu?
Dzieki za odpowiedzi
[ Dodano: 17 Sty 2008 21:11 ]
Jeszcze raz prosze o porade.Mam golfa 3 1.4 z gazem i chciałbym wymineic rozrząd.Moze ktoś z was wie ile to mnie będzie kosztować?Jakiej firmy kupic części do wymiany rozrządu?
Dzieki za odpowiedzi
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
odnośnie wycieraczek na przednią szybę, to niby producent wycieraczek w swoim katalogu dla tego autka podaje od strony kierowcy 53cm,od pasażera 48cm,a u mnie pasują tylko odwrotnie,nie wiem jak to jest,dodam że od kierowcy ma 48cm,i zachodzi mi na uszczelkę szyby.czyżbym miał źle ustawione ramiona ??
A może po prostu masz zamienione ramiona ze strony pasażera na stronę kierowcy, a kierowcy na pasażera.Grzegi Siedlce pisze:odnośnie wycieraczek na przednią szybę, to niby producent wycieraczek w swoim katalogu dla tego autka podaje od strony kierowcy 53cm,od pasażera 48cm,a u mnie pasują tylko odwrotnie,nie wiem jak to jest,dodam że od kierowcy ma 48cm,i zachodzi mi na uszczelkę szyby.czyżbym miał źle ustawione ramiona ??
-
- Ma gadane
- Kontakt: