Opony obcierają o rant z tyłu -> wyciąć czy zawinąć?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Opony obcierają o rant z tyłu -> wyciąć czy zawinąć?
Obcierają mi opony o rant z tyły , niewiem czy go wyciąć czy może zawinąć ?, czekam na wasze propozycje .
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
a co to jest te mastyke ?? , zdjęć jeszcze nie zrobiłem , jak bedą do wrzucę ,
[ Dodano: Czw Sie 11, 2005 21:57 ]
a co to jest te mastyke ?? , zdjęć jeszcze nie zrobiłem , jak bedą do wrzucę , a w jaki sposób te ranciki zagina sią , ( no oczywiście domowym sposobem )
a co to jest te mastyke ?? , zdjęć jeszcze nie zrobiłem , jak bedą do wrzucę , a w jaki sposób te ranciki zagina sią , ( no oczywiście domowym sposobem )
[ Dodano: Czw Sie 11, 2005 22:00 ]
[ Dodano: Czw Sie 11, 2005 22:00 ]
przód nie obciera bo felgi mają et 25 a z tyłu 15 wiec są troszke bardziej wsuniete w nadkolesas_gti pisze:czyli że oponki 195 naciągnąłeś na 8 calowe felgi?!? nieżle to musi wyglądać, koła jak piłeczki....
ja mam normalnie czyli na 195 na feldze 7 cali i sie tak zastanawiam czy ci nie obciera przod przy skręcaniu ? pozdrawiam
Mastyka to elastyczna masaa uszczelniająca do karoserii samochodowych dostępna w większości sklepów motoryzacyjnych. Nakłada się ją specjalnym pędzlem i kosztuje od 24zł do 32zł. Jedna puszka powinna ci wystarczyć. Ranty zaginaj powoli i bez większej siły bo zewnętrzną część rantu poprzyginasz i będzi nie ładnie wyglądało.