[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
-
- Mały gagatek
dla mnie to już jest jedno z najpiękniejszych mk2 w PL a z prawkiem to fakt lipakrissek pisze:te lusterka zmień przede wszystkim i jak dla mnie to już nic w tym aucie nie trzeba będzie zmieniać a będzie jedno z najpiękniejszych Mk II w PLpczerniej pisze:a kase zaoszczędzoną przeznaczyć na kolejne mody
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za miłe komentarz bardzo mnie pocieszają takie właśnie komentarz w tym trudnym dla mnie okresie i motywują do dalszej pracy , i tu pojawiają się nowe graty do furacza :
- emblemat rabbit ( uszkodzony )
- lustereczka
- tłumik końcowy - wielkie dzięki kkkubek
- konsola PS2
Czekam jeszcze na halogeny oryginał od GTI czarne na soczewce , migacze dymione , no i cały czas szukam emblematu WOB w błotnik ( okrągłego ) ale jak narazie ciężka sprawa ...
Foto gratów :
- emblemat rabbit ( uszkodzony )
- lustereczka
- tłumik końcowy - wielkie dzięki kkkubek
- konsola PS2
Czekam jeszcze na halogeny oryginał od GTI czarne na soczewce , migacze dymione , no i cały czas szukam emblematu WOB w błotnik ( okrągłego ) ale jak narazie ciężka sprawa ...
Foto gratów :
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 22:53 przez pczerniej, łącznie zmieniany 1 raz.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT