Witam moje pytanie jak w temacie , kluczyk normlanie obraca się , wszystko wskazuje na cięgno , które nie chodzi, spadło najprawdopodobniej.
Nie wiem jhak to otworzyć dostęp do zamka lipa , zdjęcie plastikowej osłony klapy lipa nie ma dojscia do śrub mocujących , moze ktos pomoże ?
Jak otworzyc klape bagaznika w Variancie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak otworzyc klape bagaznika w Variancie?
Ostatnio zmieniony wt sty 29, 2008 21:49 przez ajslamar, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego,przerabiałem to dwa miesiace temu. Troche gimnastyki, nerwów mnie to kosztowało ale udało się. Trzeba sciagnac plastikową osłone z klapy, złóż siedzenie z tyłu, sciąg wykładzinę (raczej zwin), płacki, nieduży ale mocny śrubokręt i trzeba powyciąga kołki mocujące ten plastik. Kołki mocujące wyglądaja tak ze jest jeden w drugim, zatem narpierw wyciągasz jeden kołeczek ze srodka a póxniej ten własciwy powinien wyjs bez problemu. Mi sie udało wyjąc tylko kołeczki ze srodka (bo zapomniałem że sa dwa ) ale i tak sie udało zdjac ten plastik bez połamania go. a i jeszcze jest jedna srubka pod zaślepka w rączce na srodku tego plastiku. No ilatarka napewno bedzie ci potrzebna zeby namierzyc te kołeczki. pozdro