COPOT- czyli inaczej tzw. czujnik temperatury powietrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
toffic, w dalszym ciągu twoje wypowiedzi nie dają nic konkretnego
Jeśli chodzi o ścisłość to jeśli wiesz to czy mógł byś mi podać konkretną procedurę badania tego czujnika za pomocą omomierza czy odczytuje właściwie temperaturę powietrza w dolocie i jakie powinien mieć wartości będe bardzo wdzięczny
Jeśli chodzi o ścisłość to jeśli wiesz to czy mógł byś mi podać konkretną procedurę badania tego czujnika za pomocą omomierza czy odczytuje właściwie temperaturę powietrza w dolocie i jakie powinien mieć wartości będe bardzo wdzięczny
COPOT- czyli inaczej tzw. czujnik temperatury powietrza
sorry ze odkopuje temat ale działać a działać to jest różnica i to spora wg mnie ma ktoś może charakterystyki obu czujników?
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
Re: COPOT- czyli inaczej tzw. czujnik temperatury powietrza
Musze odkopać, ponieważ piszecie że 037906040 B i 037906040 c są zamienne. a ten z c na końcu jest 2 pinowy, a b 3 pinowy...
Już wiem. z końcówką b to copot, znaczy potencjometr i czujnik temperatury, a c, to sam potencjometr.
Już wiem. z końcówką b to copot, znaczy potencjometr i czujnik temperatury, a c, to sam potencjometr.