halogeny czy swiatła dalekosiężne? VW Golf mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
halogeny czy swiatła dalekosiężne? VW Golf mk2
czym sie róznia? Widzialem kilka modeli golfow i raz sa wypukłe i raz proste. ktore sa ktore. prosze o odpowiedz gdyz zmieniam atrape a chcialbym miec halogeny przeciwmgłowe w niej.
pozrowka
Marcin
pozrowka
Marcin
jak dla mnie to na takiej wysokosci to przeciwmgielne niebardzo, te halogeny musza byc jak najnizej dlatego umieszcza sie je w dolnej czesci zderzaka. ja mam w atrapie i w czasie mgly nie zdaja egzaminu, dalekosiezne to one tez nie sa ale bardzo dobrze wspolgraja z drogowymi owiele lepiej widac droge. jak chcesz przeciwmgielne to poszukaj zderzaka z takimi.
-
- Nowicjusz
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No nie wiem jak być powinno w kazdym razie u mnie normalne sie nie załązaja.Swiecą wszystkie 4 w momencie kiedy mrugam długimi albo pociągam dzwigienke nie zalączając ich na stałe.W pomencie kiedy właczam je na dłuzej palą sie tylko wewnetrzne.Pinhead pisze:Tu się nie zgodze Mam dalekosiężne w grillu i po włączeniu długich zaświecają się te w grilu i "normalne" przełączają się na długie. Jeździłem też mkII z 87r i było tak samo. A tak offtopic to dalekosiężne w grillu sa lepsze
światła dalekosiężne
W zeszłym tygodniu wymieniałem grila i też miałem ten problem. Teraz wewnętrzne światła mam podłączone z długimi i jest super. Mechanik powiedział, że halogeny mają być pod zdeżakiem i dlatego mam dodatkow przewody z potrójną wtyczką idące w dól.