Witam,
Mój golfik ma 2 wentylatorki do chłodzenia.
Szukam wentylatora (koło wentylatora) czy jak to się tam nazywa do golfa 3 gti 2.0 16V.
Jednak wszędzie gdzie wchodzę widzę tylko wentylator z silnikiem (a ten mam sprawny)
Mam jeszcze jeden wentylator, połączony z tym z silniczkiem paskiem (i własnie tego szukam)
Gdy dojdzie do 92st C zaczyna mi hałasować (pęknięte kilka łopatek).
Jeżeli ktoś wie gdzie można takie coś zakupić, lub dać chociaż nr seryjny byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Chłodzienie silnika 2 wentylatory w ABF
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chłodzienie silnika 2 wentylatory w ABF
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 21:55 przez enzo, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Taki ?wentylator
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
o jest to samo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#1047314enzo pisze:połączony z tym z silniczkiem paskiem (i własnie tego szukam)
Ostatnio zmieniony pn lut 11, 2008 20:08 przez jaszczur, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Szukałem po hurtowniach części, niestety nikt tego nie posiadał. (numer części który dostałem dzięki uprzejmości Jaszczur-a jest prawidłowy).
Dlatego byłem zmuszony zamówić w ASO (w moim przypadku Sobkol). Dla tych którzy też będą tego szukać krótka informacja.
Standardowo nie ma tej części w magazynach w Poznaniu.
Dlatego trzeba zamówić i czas oczekiwania od 5 do 14 dni roboczych.
Koszt tego kawałka plastiku (bo inaczej tego nazwać nie można) to ok 235zł brutto.
Pozdrawiam
Szukałem po hurtowniach części, niestety nikt tego nie posiadał. (numer części który dostałem dzięki uprzejmości Jaszczur-a jest prawidłowy).
Dlatego byłem zmuszony zamówić w ASO (w moim przypadku Sobkol). Dla tych którzy też będą tego szukać krótka informacja.
Standardowo nie ma tej części w magazynach w Poznaniu.
Dlatego trzeba zamówić i czas oczekiwania od 5 do 14 dni roboczych.
Koszt tego kawałka plastiku (bo inaczej tego nazwać nie można) to ok 235zł brutto.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt lut 19, 2008 15:11 przez enzo, łącznie zmieniany 2 razy.