witam wszystkich. dzisja bedac w trasie uslyszalem przy mocniejsyzm skrecie w lewo w poznijeszym czasie juz w obie strony odglos pekajacego naprezonego druta. odlglos slyszalny podczas jazdy tylko pryz mocnym skrecie np na skryzzowaniach i na postoju przy kreceniu kierownica. jest to jednorazowe pukniecie. czego to moze byc wina??
drugie pytanie skierowane jest glownie do zawieszenia z prozdu poniewaz jadac na wybojach cos sie zacyzna tluc z przodu. na roznwejw drodze jest ok na koleinach jest ok dorbze sie prowadzi. jadac po nierownosciach nawiechni slychac takei "dug" od czego zaczac...pewnie znow jakas tuleja sie wyrobila....tylkko pytanie ktora....jak mozecie z gory dzieki za podpowiedzi. pozdrawiam kamil
odglosy podczas skretu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie jestem pewien ale jeżeli masz wspomaganie, to może być wina np. pompy wspomagania, tylko, ze wtedy to bardziej bylo by chyba słuchać szum
Ostatnio zmieniony czw lut 21, 2008 23:35 przez Mociek, łącznie zmieniany 1 raz.
tez tak mialem
sytuacje mialem troszke inna lez podobną
przy skreconych kolach gdy najzedzalem na przeszkode (dziura krawężnik) strzelalo mi w przodzie, wymiana tulei i sworzni pomogła i jest świetnie 520zl z robocizną
przy skreconych kolach gdy najzedzalem na przeszkode (dziura krawężnik) strzelalo mi w przodzie, wymiana tulei i sworzni pomogła i jest świetnie 520zl z robocizną