LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Informacja dla wszystkich pytających na priv o nowe wersje kolorystyczne. Umieściłem parę zdjęć wersji 8,9 i 10 na pierwszej podstronie tego wątku. Tak jak widać na fotkach środkowe pokrętło już jest dużo lepiej oświetlone, tzn, kolory czerwony i niebieski schodzą się u góry. Jak ktoś będzie chciał to mogę wykonać jeszcze parę sztuk.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
- grzechu4444
- Nowicjusz
- Kontakt:
achamerski, naprawde Ten czlowiek ma dar do tego co robi. Podswietlenie nawiewu jest wykonane profesjonalnie. Wystarczy wlozyc, przymocowac i swieci ;D
Wyglada to slicznie, teraz jak jade to nie moge sie skupic na prowadzeniu bo podswietlenie odciaga moj wzrok tak mi sie podoba normalnie miooooooodzio
Czybkie proste i latwe do zamontowania. Powodzenia w dalszej produkcji
Zdjecia wkleje jak zrobie cyferką bo telefonem nie sa ladne.
Wyglada to slicznie, teraz jak jade to nie moge sie skupic na prowadzeniu bo podswietlenie odciaga moj wzrok tak mi sie podoba normalnie miooooooodzio
Czybkie proste i latwe do zamontowania. Powodzenia w dalszej produkcji
Zdjecia wkleje jak zrobie cyferką bo telefonem nie sa ladne.
[b]Kupię sprężyny obniżające -60 (przod) do golfa III 1,9TD 95rok[/b]
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Macek GTC, szukam właściciela polo który to sprawdziMacek GTC pisze:mam pytanie, czy pajak podejdzie do polo 6n? moja kobieta upiera sie, ze tez tak chce. tam jest chyba taki sam panel sterowania
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Witam, jestem kolejnym szczęśliwym człowiekiem ,który otrzymał podświetlenie nawiewu projektu AChamerskego. Normalnie Ten człowiek zna się na rzeczy ,Szacuneczek. (Tylko mam mały kłopot z brakiem światłowodów )
Ostatnio zmieniony pt lut 22, 2008 20:26 przez gajdus7, łącznie zmieniany 4 razy.
GAJDUS
To powinno Ci pomóc:PvD pisze:mam pytanko może troszkę nie na temat, ale chcę zmienić podświetlenie przycisków od klimatyzacji i obiego powietrza, i moje pytanie to w ktory kabel nalezalo by podpiac rezystor aby to swiecili, jest ich tam chyba 6. ktos pomoze poniewaz jestem zielony w elektronice
Pozdrawiam
http://www.blauertacho.de/doc/vw/golf_3 ... halter.htm
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=62177
(SZUKAJKA!)
VW Golf MkIII 20 Jahre GTI 1.9TDI AFN 1996 - SPRZEDANY!
Skoda Roomster Comfort Style 1.6TDI CAYB 2010
Skoda Roomster Comfort Style 1.6TDI CAYB 2010
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
działa ściemnianie, ale nie sciemnia do końca. Minimalnie świeci, gdy ściemnianie jest na minimum. Diody mają inną charakterystyke niż zarówka.darpik pisze:Pytanko do pająka achamerskiego:
Czy działa z nim ściemniacz oświetlenia?
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
babajaro juz odebrałem, zamówienie przyjętebabajaro pisze:achamerski wysłałem do ciebie zamówienie
Ostatnio zmieniony sob lut 23, 2008 22:17 przez achamerski, łącznie zmieniany 1 raz.