wolne obroty gasniecie w ABU

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
maciek3
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: maciek3 » śr lut 27, 2008 19:02

witam jestem po wymianie czujnika temperatura był elektryk wykasowł bład czujnika temp. i pozostał błąd czujnika potencjometru czyli przepustnicy ta płytka co jest przy wtrysku na 4 piny w zaden sposób niemoze tego wykasować błąd ciągle powraca kazał dokupić ta płytke i wtedy zobaczymy. Jedno co mnie zastanawia to to że podmieniałem cały wtrysk na inny i za przeproszeniem chu.....to dało jutro postaram sie gdzies dokupić to badziewie i dalej zobaczymy

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » śr lut 27, 2008 21:05

a przeprowadziłeś adaptację TPS-a?????

mobil01
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: mobil01 » śr lut 27, 2008 21:33

no i znowu dobrze mowilem jak komputer pokaze blad to nie musi byc to samo co pokazuje... kurde spr. jeszcze raz inny silniczek krokowy...

Szacuneczek dla wszystkich auto maniaków - takich jak ja :-)

moje MK3

Awatar użytkownika
maciek3
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: maciek3 » śr lut 27, 2008 22:29

mobil01 pisze:no i znowu dobrze mowilem jak komputer pokaze blad to nie musi byc to samo co pokazuje... kurde spr. jeszcze raz inny silniczek krokowy...
jutro znajomy ma mi podrzucić cały wtrysk od jakiegoś rozbitka i bede sprawdzał po koleii wszystko co do adaptacji TPS to niewiem ale elektryk coś tam mieszał w komputerze z potencjometrem ale jeśli ktoś może przybliżyć tą kwestię to będę wdzięczny

[ Dodano: 29 Lut 2008 10:46 ]
witam a wiec znajomy przywiózł mi cały wtrysk podmieniłem go i brak efektow wiec załozyłem swój wtrysk i podmieniłem krokowca dalej nic została mi juz chyba tylko sonda lambda lub cały ecu co wy o tym wszyskim sadzicie ja juz wymiękłem

[ Dodano: 29 Lut 2008 10:47 ]
witam a wiec znajomy przywiózł mi cały wtrysk podmieniłem go i brak efektow wiec załozyłem swój wtrysk i podmieniłem krokowca dalej nic została mi juz chyba tylko sonda lambda lub cały ecu co wy o tym wszyskim sadzicie ja juz wymiękłem
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 11:44 przez maciek3, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”