wolne obroty gasniecie w ABU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
witam jestem po wymianie czujnika temperatura był elektryk wykasowł bład czujnika temp. i pozostał błąd czujnika potencjometru czyli przepustnicy ta płytka co jest przy wtrysku na 4 piny w zaden sposób niemoze tego wykasować błąd ciągle powraca kazał dokupić ta płytke i wtedy zobaczymy. Jedno co mnie zastanawia to to że podmieniałem cały wtrysk na inny i za przeproszeniem chu.....to dało jutro postaram sie gdzies dokupić to badziewie i dalej zobaczymy
jutro znajomy ma mi podrzucić cały wtrysk od jakiegoś rozbitka i bede sprawdzał po koleii wszystko co do adaptacji TPS to niewiem ale elektryk coś tam mieszał w komputerze z potencjometrem ale jeśli ktoś może przybliżyć tą kwestię to będę wdzięcznymobil01 pisze:no i znowu dobrze mowilem jak komputer pokaze blad to nie musi byc to samo co pokazuje... kurde spr. jeszcze raz inny silniczek krokowy...
[ Dodano: 29 Lut 2008 10:46 ]
witam a wiec znajomy przywiózł mi cały wtrysk podmieniłem go i brak efektow wiec załozyłem swój wtrysk i podmieniłem krokowca dalej nic została mi juz chyba tylko sonda lambda lub cały ecu co wy o tym wszyskim sadzicie ja juz wymiękłem
[ Dodano: 29 Lut 2008 10:47 ]
witam a wiec znajomy przywiózł mi cały wtrysk podmieniłem go i brak efektow wiec załozyłem swój wtrysk i podmieniłem krokowca dalej nic została mi juz chyba tylko sonda lambda lub cały ecu co wy o tym wszyskim sadzicie ja juz wymiękłem
Ostatnio zmieniony pt lut 29, 2008 11:44 przez maciek3, łącznie zmieniany 2 razy.