Witam wszystkich.
Mam problem z climatronic-iem a mianowicie źle mi pokazuje czujnik temp wewnątrz kabiny. I
1. możecie mi pomóc go zlokalizować,
2. czy pasuje od skody i gdzie on jest w skodzie (bo moge go załatwić sobie tylko nie wiem gdzie go szukać).
3. ma ktoś może schemat całego climatronica bo bardzo by mi się przydał.
Z góry dziękuje bardzo i proszę o szybką pomoc
Climatronic zle pokazuje temperature wewnatrz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Climatronic zle pokazuje temperature wewnatrz
Ostatnio zmieniony śr mar 26, 2008 12:27 przez walo, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Climatronic
Ta temp na climatroniku nie pokazuje Ci wew. temp jaka panuje w aucie tylko do jakiej temp ma się rozgrzać auto.walo pisze:Witam wszystkich.
Mam problem z climatronic-iem a mianowicie źle mi pokazuje czujnik temp wewnątrz kabiny. I
1. możecie mi pomóc go zlokalizować,
2. czy pasuje od skody i gdzie on jest w skodzie (bo moge go załatwić sobie tylko nie wiem gdzie go szukać).
3. ma ktoś może schemat całego climatronica bo bardzo by mi się przydał.
Z góry dziękuje bardzo i proszę o szybką pomoc
<wymoderowano>
No właśnie chodzi o to że uzyskuje inną temperaturę niż jest ustawiona na wyświetlaczu i dlatego sądzę, że on przekłamuje.
A możecie mi udostępnić schemat elektryczne climatronika albo co macie proszę bardzo.
Prześlijcie mi na [email protected]
A możecie mi udostępnić schemat elektryczne climatronika albo co macie proszę bardzo.
Zalezy jak to sprawdziłeś bo wahania miedzy dołem auta a górą mogą byc spore (mysle ze nawet ok. 3 st)walo pisze:No właśnie chodzi o to że uzyskuje inną temperaturę niż jest ustawiona na wyświetlaczu i dlatego sądzę, że on przekłamuje.
<wymoderowano>
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Co ma climatronic do dzialu DIESEL?
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!