[mk II] Moje alu ramki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk II] Moje alu ramki
Tak sobie siedze i kombinuje. Nie podobają mi sie ramki alu do zegarów dostępne na allegro i kombinuje takie rękodzieło. No i nie wiem czy dokończyc ten projekt:
czy może zdecydować sie na ten:
Jakoś bardziej sie przychylam do tego 2 rozwiązania,nie wiem tylko czy te ramki nie są zbyt wysokie.
Jak myślicie?
Są to wersje prototypowe, wiec wymagają doszlifowania. Zdjęcia z ręki, bo pożyczyłem statyw, stąd niska jakość, jutro w dzień może uda mi sie zrobić lepsze...
czy może zdecydować sie na ten:
Jakoś bardziej sie przychylam do tego 2 rozwiązania,nie wiem tylko czy te ramki nie są zbyt wysokie.
Jak myślicie?
Są to wersje prototypowe, wiec wymagają doszlifowania. Zdjęcia z ręki, bo pożyczyłem statyw, stąd niska jakość, jutro w dzień może uda mi sie zrobić lepsze...
Ostatnio zmieniony śr mar 26, 2008 23:54 przez mate64, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpis uległ awarii spróbuj później :)
Podpis uzyskał aprobatę YGD i może być umieszczany.
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Xabingo pisze:Wejdź sobie na DiDo Tuning i tam kup sobie ramki...
mate64 pisze:Nie podobają mi sie ramki alu do zegarów dostępne na allegro
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
Xabingo te z dido mi sie nie podobają.
No właśnie też sie skłaniam do opcji 2.
Grzana, nie wiem czy nie będą za szerokie, zaraz potestuje jak z oświetleniem będzie.
Quatro7, FAQ powiadasz...... Sie zastanowie, ale muszę pomyęleć ile $$$$ za tantiemy od potencjalnych korzystających
EDIT
Update fotek
[ Dodano: 27 Mar 2008 20:42 ]
troszke znika podziałka na górze po ciemku, tylko jak to równo przeciąć na pół...
No właśnie też sie skłaniam do opcji 2.
Grzana, nie wiem czy nie będą za szerokie, zaraz potestuje jak z oświetleniem będzie.
Quatro7, FAQ powiadasz...... Sie zastanowie, ale muszę pomyęleć ile $$$$ za tantiemy od potencjalnych korzystających
EDIT
Update fotek
[ Dodano: 27 Mar 2008 20:42 ]
troszke znika podziałka na górze po ciemku, tylko jak to równo przeciąć na pół...
Ostatnio zmieniony czw mar 27, 2008 21:40 przez mate64, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak? To na razie tajemnica
Z czego? Z taśmy aluminiowej szerokości 10 mm i grubości 1mm
Za ile? 32 zeta za kilogram taśmy, circa 3 metry kupiłem i zapłaciłem 3 złote 46 groszy i starczyło na 3 prototypy 2 na gotowo i jeszcze zostanie.
Z czego? Z taśmy aluminiowej szerokości 10 mm i grubości 1mm
Za ile? 32 zeta za kilogram taśmy, circa 3 metry kupiłem i zapłaciłem 3 złote 46 groszy i starczyło na 3 prototypy 2 na gotowo i jeszcze zostanie.
spawać nie próbowałem bo spasowałem dokładnie na dole a chce zachować taką ładną "ciągnioną" fakture taśmy.
Taśme kupiłem w firmie która w Łodzi handluje metalami kolorowymi.
[ Dodano: 04 Kwi 2008 22:11 ]
No wiec rozpędzam się z tym alu
Spodobało mi sie, w przyszłym tygodniu zapodam ramki na zegary, a w miedzy czasie wystrugałem sobie taka rameczke na mieszek Wersja alfa, wymaga dopracowania
Taśme kupiłem w firmie która w Łodzi handluje metalami kolorowymi.
[ Dodano: 04 Kwi 2008 22:11 ]
No wiec rozpędzam się z tym alu
Spodobało mi sie, w przyszłym tygodniu zapodam ramki na zegary, a w miedzy czasie wystrugałem sobie taka rameczke na mieszek Wersja alfa, wymaga dopracowania
Ostatnio zmieniony pt kwie 04, 2008 22:19 przez mate64, łącznie zmieniany 1 raz.