mk4 115 ps chip
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- szkaliniak
- Mały gagatek
mk4 115 ps chip
kto tanio zrobi chip tuning na jakies 140 ps
Audi XXL & VW Standard
..... .:R ........
.... R135 ......
.... ╚╬╬╣ ......
...... 246 ......
.... 4ᴍᴏᴛɪᴏɴ ...
..... .:R ........
.... R135 ......
.... ╚╬╬╣ ......
...... 246 ......
.... 4ᴍᴏᴛɪᴏɴ ...
- Marioprestiz
- Mały gagatek
ja sie podłacze, bo wlasnie specjalnie sie zarejestrowałem zeby zalozyc watek z pytankiem o mojego golfika,mam chyba takiego samego mk4 TDI (1.9 TDI 115 KM (silnik przejściowy z pompowtryskiwaczami) (2000-2001) i mam w okolicy kilka osob ktorego moglyby mi go w miare profesjonalnie zczipowac tylko obawiam sie o zdrowie silnika (164k km) jak bedzie z turbina? nie skonczy sie za szybko? ogolnie prosze o jakis komentarz odnosnie czipowanie tego silnika, czy bedzie to bezpieczne i czy wszystko bedzie tip top licze na jakies 140ps i 320nm pozdrawiam
tanio i dobrze zrobi uysy z łodzi
http://www.g-lab.pl/
140KM i 320 NM to całkowicie bezpieczna modyfikacja do tego motrka
http://www.g-lab.pl/
140KM i 320 NM to całkowicie bezpieczna modyfikacja do tego motrka
- Marioprestiz
- Mały gagatek
- Marioprestiz
- Mały gagatek
Panowie....
jezeli chodzi o ten motorek to mialem z nim doczynienia
tzn. mialem identyczny i tez wpuscilem wirusa...
wynik:
seria: 117km 292Nm
chiptuning: 143,5km 330Nm
czyli przyrost jest.. a odczucia z jazdy napewno bardzo pozytywne autko duzo lepiej ciagnelo...
a co do szkodliwosci dla silnika... powiem tak zalezy od Ciebie, od Twojego stylu jazdy, dbałości o motor i wogole...
ale jezeli jzu ma tyle przelatane to zastanawial bym sie nad wymianka odrazu turbo... u mnie np. po jakis 20tys. na programie roztrzaskalo sie niestety... no ale mial juz przelatane 180tys.km
gdybym mogl cofnac czas zrobil bym tak: INTERCOOLER, TURBO ARL'a i chips wtedy mas zjakies 170km (lajtowo )i wszystko jest tak jak nalezy.. to moje skromne zdanie.. c
jezeli chodzi o ten motorek to mialem z nim doczynienia
tzn. mialem identyczny i tez wpuscilem wirusa...
wynik:
seria: 117km 292Nm
chiptuning: 143,5km 330Nm
czyli przyrost jest.. a odczucia z jazdy napewno bardzo pozytywne autko duzo lepiej ciagnelo...
a co do szkodliwosci dla silnika... powiem tak zalezy od Ciebie, od Twojego stylu jazdy, dbałości o motor i wogole...
ale jezeli jzu ma tyle przelatane to zastanawial bym sie nad wymianka odrazu turbo... u mnie np. po jakis 20tys. na programie roztrzaskalo sie niestety... no ale mial juz przelatane 180tys.km
gdybym mogl cofnac czas zrobil bym tak: INTERCOOLER, TURBO ARL'a i chips wtedy mas zjakies 170km (lajtowo )i wszystko jest tak jak nalezy.. to moje skromne zdanie.. c
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
a ja mam możliwość wpakowania takiego silnika [1.9 TDI 115PS] do mojego mk3 obecnie 1.9 D tylko sie obawiam że będzie dużo rzeźbienia żeby elektryke podpiąć do obecnej buty - jak myślicie warto?
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
wypadałoby by miec cala wiazke z auta dawcyAdiWRoc pisze:a ja mam możliwość wpakowania takiego silnika [1.9 TDI 115PS] do mojego mk3 obecnie 1.9 D tylko sie obawiam że będzie dużo rzeźbienia żeby elektryke podpiąć do obecnej buty - jak myślicie warto?
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2008 08:48 przez souler, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- szkaliniak
- Mały gagatek
u mnie uysy, na 160/350martino87 pisze:Witam koledzy, mam pytanko czy ktoś już podkręcił komputer wolfa mk4 1.9 Tdi 115km?? chciałem się dowiedzieć o osiągi Pozdro dla wszystkich.
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...