kable do swiec.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kable do swiec.
chlopaki czy takie kable sa dobre.maja niby 8mm.co o tym myslicie.warto???dzieki wszystkim za opinie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Za te przewody do silnika AGG zapłacisz +/- 350 zet. Trochę droga zabawa. Beru można kupić poniżej 130 zależnie od dostawcy i sklepu. Więc ponad 200 złotowa dopłata to dużo. Czytałem na forum Hondy ze ogólnie o niewiele daje, na hamowni niewiele przybędzie jesli w ogóle. Poczytaj trochę po forach bo byc może szkoda pieniędzy. A jeśli się zdecydujesz na te przewody to kup do nich porządne świece.
jhosef pisze:Za te przewody do silnika AGG zapłacisz +/- 350 zet. Trochę droga zabawa. Beru można kupić poniżej 130 zależnie od dostawcy i sklepu. Więc ponad 200 złotowa dopłata to dużo. Czytałem na forum Hondy ze ogólnie o niewiele daje, na hamowni niewiele przybędzie jesli w ogóle. Poczytaj trochę po forach bo byc może szkoda pieniędzy. A jeśli się zdecydujesz na te przewody to kup do nich porządne świece.
do tych kabli dokupie takie swiece.mam nadzieje ze beda okij???co myslisz.???kosz tych swiec to 100zl.troche drogo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2008 03:52 przez woyasvr6, łącznie zmieniany 1 raz.