No to już lada moment Oby 17x pękło, tak jak planujeszMatijas pisze:Myślę że jakoś w przeciągu tygodnia powinien być wystrojony. ZObaczymy
Piotrek wspominał, że Fokusik skillowany ostatnio Gratki
Moderator: G0 Karcio
No to już lada moment Oby 17x pękło, tak jak planujeszMatijas pisze:Myślę że jakoś w przeciągu tygodnia powinien być wystrojony. ZObaczymy
taka moja cicha nadzieja i marzenieArtBiGT pisze:No to już lada moment Oby 17x pękło, tak jak planujesz
żaden kill, bo troche nie ta klasa;p, ale musze rpzyznać że skubany szedł za mną ładnie całkiem. Coś mocniejszego tam siedziało :green_fuck:ArtBiGT pisze:Piotrek wspominał, że Fokusik skillowany ostatnio Gratki
może beznyzna ale nie wiem jakie sliniki, albo klekot podkrecony;p jest jeszcze trzecia możliwość, taka że golfa mojego strasznie zamuliło na tych 16" :green_fuck:ArtBiGT pisze:Klekot czy benzyna?
Naprawde warto!!!!!Matijas pisze:Cowboy, właśnie obejrzałem filmik z Twojego podpisu.... strasznie daje do myślenia..... Ludzie oglądajcie, warto.....
Nie wiem, może jakoś w następnym tygodniu. Narazie czekam aż mi Cowboy da znać że złożył wtryski i mogę je odebraćRapix pisze:Kiedy do rogala?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości