Czy ktos rozbieral manetke mfa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- vwmaniak2005
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czy ktos rozbieral manetke mfa
witam czy bawiliscie sie w rozbieranie manetki mfa od mk2 tej szerokiej .ja mam leki ze jak ja rozbiore to wszystko sie zniej wysypie i juz niezloze.chcialbym przelozyc te przelaczniki do innej manetki
[/b]
[/b]
Ostatnio zmieniony czw mar 15, 2007 17:11 przez vwmaniak2005, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Z tego co wiem to manetki jako takiej się nie rozbiera. Można ją co najwyżej wymontować. Być może się mylę ale taką odpowiedź kiedyś dostałem na forum jak chciałem rozebrać swoją w mk3.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
ja sie poepne pod temat, zeby nowego nie zakladac
czy w manetce sa jakies styki od klaksona czy od przyciskow kabelki ida?? bo klakson mi dziala jakby nie mogl, czasem dziala a czasem nie, jakby prad mu nie dochodzil za bardzo. moze gdzies na styku nie laczy w manetce??
czy w manetce sa jakies styki od klaksona czy od przyciskow kabelki ida?? bo klakson mi dziala jakby nie mogl, czasem dziala a czasem nie, jakby prad mu nie dochodzil za bardzo. moze gdzies na styku nie laczy w manetce??
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
przelacznik mfa napewno da sie rozebrac rozbieralem kiedys trzeba ja rozpiac jest taki zabek od tylu pzelacznika potem sie wszystko wysuwa tylko ostroznie sa tam jeszcze dwa zatrzaski i przy wyciaganiu bebechow mozna je uszkodzic , dzisiaj nie pamietam szczegolow bo to troche temu bylo.
Zyj kolorowo :)
- bartek1001
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja rozebralem i juz poprawnie nie zlozylem efekt-->nie dziala manetka powiem tak faktycznie rozbierac trzeba ostroznie w moim wolfie nie ma manetka nic wspolnego z klaksonem on dziala na zasadzie zwarcia stykow w kierownicy tak jak kolega mowi z tylu jest zabek ktory trzeba wcisnac a potem delikatnie ciagnac jesli sie nieznasz to odradzam jest tam kilka miedzianych blaszek ktore latfo zdeforomwac jest tez sprezynka jedna lub dwie ale ogolnie jesli nic sie nie posypie w trakcie demontazu i zdazysz zobaczyc co jest gdzie to nie powinno byc problemow z wlozeniem zpowrotem moja rada jesli masz znajomego w szwablandzie to popros go o sprowadzenie manetki tam kosztuje to grosze ja za kilka drobiazgow + manetka zaplace 5 euro
pozdrawiam
pozdrawiam
moj wolfik
- vwmaniak2005
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Dioda83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W manetce nie ma styków od klaksonu, askoro raz Ci działa a drugi raz nie to może zajrzyj do klaksonu, po latach może już być niesprawny, u mnie była podobna sytuacja. Styki od klaksonu powinny być w samej kierownicy. PozdrooVWka!!!Deacon pisze:ja sie poepne pod temat, zeby nowego nie zakladac