[Golf Mk1] by beny841
Moderator: G0 Karcio
...
kolorek faktycznie wyszedł jakiś taki, oryginalny szary :] ale gdzie ty szybę zgubiłeś ?
Darka cabrio tez sie ładnie prezentuje jak je ktoś umyje tylko felg mu brakuje
p.s. a ten właściciel od tego zielonego to nie zapomniał auta odebrać przypadkiem? coś za długo już tam stoi...
Darka cabrio tez sie ładnie prezentuje jak je ktoś umyje tylko felg mu brakuje
p.s. a ten właściciel od tego zielonego to nie zapomniał auta odebrać przypadkiem? coś za długo już tam stoi...
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
noo podniosłem ale i tak za dużo nie dałoNEMESIS pisze:KOLOREK !!! Jak chcesz testować to go podnieś..duuużżżooo podnieś !!! No chyba że drogą do proboszcza śmigniesz !!!!
anaba255 pisze:Ładny projekt, mk1 i TDI, bedzie potworek w klasyku.
Powodzenia na ostatniej prostej.
takie było założenie do początku zewznatrz nic a pod maską stado kobył:P
szyba juz jest na swoim miejscu.Nowy pisze:kolorek faktycznie wyszedł jakiś taki, oryginalny szary :] ale gdzie ty szybę zgubiłeś ?
spokojnie wszystko w swoim czasieNowy pisze: Darka cabrio tez sie ładnie prezentuje jak je ktoś umyje tylko felg mu brakuje
beda beda po złożeniuslowik pisze:...skladaj do konca i zdjec wiecej prosze
a tym czasem kawałek testu
te bieł plamy poruszajace sie po czarnym tle to moja padlina
nic praktyucznie nie widac na tym filmiku ale żeby nie było ze jazda testowa sie nie odbyła.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
no pewnie sie potkamy tylko niech ja to poskładam do kupyslowik pisze:mam nadzieje, że bedzie okazja spotkać się na zlocie i wypić piwko tylko, że ja zanim kupie mkI i zanim je zreanimuje to miną wieki!
ale powiem ci jak chcesz robić mk1 to sie uzbrój w bardzo i to bardzo DUŻA cierpliwość i musisz mieć dużo duzo wolnego czasu i powolij bedzie sie dziac.
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968