WIELKIE DZIEKI dla DjToma i Quatro za pomoc
ale masz pecha, piorun, turbo, sarna, pechowy wóz?
Moderator: G0 Karcio
heh... a mógłbym jeszcze poopowiadacMekto pisze:Co trochę takie przygody, że ciężko uwierzyć.
no fach lakiernika to mam w ręku coś ta farba w sprayu słabo chciała współpracować ze szpachląMatijas pisze:Widziałem dzisiaj na żywca, naprawa nie powiem profi
chyba jednak nie bedzie Vento frontu... bardziej myslę nad jakimiś lampkami fajnymi...Matijas pisze:akierke sie zrobi zakladaj Ventro Front i będzie gitara
widziałem że sie lekko zważyło, ale jak na szybką naprawę to profi robotacowboy pisze:no fach lakiernika to mam w ręku coś ta farba w sprayu słabo chciała współpracować ze szpachlą
Oba pomysły fajne są te lapmki co o nich mówiłeś ala homsky są fajne i do Czarnego samochodu też będą ładnie pasowałycowboy pisze:chyba jednak nie bedzie Vento frontu... bardziej myslę nad jakimiś lampkami fajnymi...
Mam 2 obudowy lusterka, need?? tyle że bordowecowboy pisze:musze też kupić obudowe lusterka
Super by wyglądał - bardzo mi się w golfie vento front podobacowboy pisze:moze w takim razie założyć Vento front ?
kup ciemne blendy a nie baw sie w jakies sprejecowboy pisze:tylko nie mam juz tej farby ściemniającej )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości