[mk3] zmiana podswietlania pokretla swiatel
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- wesdam
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dzieki rydzu. Nie dam za wygrana z tym przelacznikiem:) Widzialem ze licytujesz taki od t4 z czerwonym podswietleniem na allegro. Wiesz jak on jest zrobiony w srodku? czy poprsotu zrezygnowali z tej zielonej farbki i wstawili czerwona zarowke czy moze wpadli na kolejny super pomysl i pomalowali symbole na czerwono?:)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- wesdam
- Mały gagatek
- Kontakt:
memory5pit, do czerwonego diody pod kazdym symbolem do niebieskiego niestety musisz zmazac ta zielona farbe. Tylko ostrzegam cie ze to nie idzie tak latwo ja zrezygnowalem z tego i pozostalem przy diodach. Jeden wlacznik juz przez to rozwalilem i teraz wolalem kombinowac z diodami niz ze zmazywaniem tej farby:)
mam pytanie jezeli zmarze zielona farbe zmywaczem bez acetonu to napewno zmarze tylko zielona a symbole zostana? trzeba to robic precyzyjnie czy jak sie ma zmywacz bez acetonu mozna tylko przejechac byle jak po tym zielonym?
[ Dodano: 21 Kwi 2008 18:21 ]
Jeszcze jedna sprawa, gdyby zrobic to tak jak w tej fotoporadzie, czyli zmyc i zielona i biala farbe,a jako tlo dac kwadraciki z kalki to zda to egzamin? Symbole beda ladnie wygladac? Nakwazniejsze jest dla mnie czy przy zmywaniu napewno nie uszkodze czarnj farby?
Jeszcze jedna sprawa, gdyby zrobic to tak jak w tej fotoporadzie, czyli zmyc i zielona i biala farbe,a jako tlo dac kwadraciki z kalki to zda to egzamin? Symbole beda ladnie wygladac? Nakwazniejsze jest dla mnie czy przy zmywaniu napewno nie uszkodze czarnj farby?
- dyzio86
- Mały gagatek
- Kontakt:
aros87 ja robiłem to zmywaczem bez acetonu i czarna farbka mi lekko poschodziła ale poprawiłem to markerem do płyt i jakos wyglada. musisz to zmywac jakims pedzelkiem o miekkim wlosku.po tym jak zrobilem to u siebie wzialem od siostry taki pedzelek do makijazu jest cienkiutki i bardzo miekki wiec nim powinno byc bardzo dobrze i nie uszkodzi sie czarnej farby.i rob delikatnie PZDRaros87 pisze:mam pytanie jezeli zmarze zielona farbe zmywaczem bez acetonu to napewno zmarze tylko zielona a symbole zostana? trzeba to robic precyzyjnie czy jak sie ma zmywacz bez acetonu mozna tylko przejechac byle jak po tym zielonym?
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images30.fotosik.pl/151/05518c7c0cf2c7bd.jpg[/img][/url]
VW -w przeciwieństwie do kobiety -lubi jak go napastujesz
- cezarystar
- Grupa Śląska
- Kontakt:
Hejka, czytam i widze że juz pare osób sie pytało. zapytam sie i Ja
Chce zrobic niebieskie podswietlenie, jak dam pod kazdy symbol diode to bedzie to dobrze wygladac? Mam dwa przełaczniki wiec z jednym moge eksperymentować
Chce zrobic niebieskie podswietlenie, jak dam pod kazdy symbol diode to bedzie to dobrze wygladac? Mam dwa przełaczniki wiec z jednym moge eksperymentować
Mój Passat
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
- dyzio86
- Mały gagatek
- Kontakt:
cezarystar, ponoc gdy nie zmazesz tej zielonej farbki a dasz niebieskie diody to dobrego efektu nie bedzie (albo wogole)- inaczej jest z czerwonym,nie zmazesz farbki ale jak dasz wlasnie czerw diody to bedzie swiecic na czerw.
lepiej zmyj farbke - ja tak zrobilem i fajnie wyglada tylko ze nie dawalem pod kazdy symbol nieb.diody -zastapilem te co sa fabrycze.
lepiej zmyj farbke - ja tak zrobilem i fajnie wyglada tylko ze nie dawalem pod kazdy symbol nieb.diody -zastapilem te co sa fabrycze.
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images30.fotosik.pl/151/05518c7c0cf2c7bd.jpg[/img][/url]
- cezarystar
- Grupa Śląska
- Kontakt:
próbowałem zmazac zmywaczem do paznokci bez acetonu ale zmazała mi sie i biała i czarna farbka, na szczescie tylko w jednym znaczku. zrobic roztwór 1:1 z woda tak jak tu wyczytałem? nie rozpusci mi to tak jak poprzednio?
Mój Passat