to chyba w tym tunelu , ładne zdięciatomek163 pisze:i troszke adrenalinki
WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
czyli zostaje trasa przez WęgrySoftRM pisze:aby kase ściągnąć z ludzi w drodze do Chorwacjitwardy pisze:po co mi winieta na pół roku ?
[ Dodano: Wto 29 Kwi, 2008 ]
Nowe info winiety nie będą obowiązywać od lipca tylko od czerwca
Nie pytaj próżno,bo nikt sie nie dowie.Jaki nam koniec szykują bogowie.
jeszcze zobacze jezeli pojedziemy tylko we dwójke to rowery ida do srodka wiec mozna bedzie szybciej jechac (trasa przez Słowenie)jesli we czwórke to przez Wegry.Jak juz cos bede wiedział to na priv uderze.Zbieracie sie po drodze w konwój gdzies czy sami?SoftRM pisze:ja niestety ze względu na dzieci czyli czasaegiss pisze:czyli zostaje trasa przez Węgry
zostaje przy trasie Czechy-Austria-Słowenia
ehhhh takie małe niedopatrzenie tak wyjezdzamy 7.06 gdzies kolo godz .16-18 i chyba pojada z nami ania@piotr z Cieszyna jako 2 autko
Ostatnio zmieniony śr kwie 30, 2008 20:25 przez aegiss, łącznie zmieniany 1 raz.
zobaczymy jak wyjdzie napewno jedziemy bardziej w dól od Primosten ale nie wykluczam ze moze zachaczymy ,narazie trwaja pertraktacje gdzie wyladujemy( pewnie i tak bedzie hasło na miejsu ... o tu !!!! i tam zostaniemy).Kontakt na piv. wysyłam.
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
szkoda troche kasy ale przez Węgry to mi wogóle nie po drodze , trzeba będzie wybulić.SoftRM pisze:No i dostałem odpowiedź winiety wchodzą w życie od 01.lipca
ja byłem koło Primosten , ciut wyżej wioska nazywa sie Zaborić jak dobrze kojarzę , można tam znależć fajne kampy bez zaludnienia a do primosten robic sobie wypady. W samym mieście polecam sprubować pieczonych sardynek i winka u babci która wyglada jak facetaegiss pisze:zobaczymy jak wyjdzie napewno jedziemy bardziej w dól od Primosten ale nie wykluczam ze moze zachaczymy
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
29 dni !!! sardynki ble ale jakies inne rybki chetnie !!
Ostatnio zmieniony pt maja 09, 2008 22:09 przez aegiss, łącznie zmieniany 1 raz.