Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
okej żeby nie było, że się opitalam.... semicleanlook in progress.... tylko kilka fot, czyli szykowanie komory i polerka (delikatna) kompresora od klimy..i malowanie i szlifowanie wieeelu pierdułek ..których fot już nie robiłem.. byle zdarzyć do Majóvwki
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 12:50 przez tirsone, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
tirsone, oj będzie malina jak go tylko skończysz pozazdrościć zapału do pracy przy aucie Ja jestem aktualnie zdołowany czas leci i jest już coraz bliżej do sezonu a ja nadal nie mam ustawionego rozrządu gdyby tylko te znaki były dla mnie widoczne
pozdr
p.s. doszedł przelew ?
rallye jest super ,ale corrado też byłby GIT żadne jetta czy inpro z jetta, jak założysz taki front to nie napiję się z toba na MajóVWce
pozdr
p.s. doszedł przelew ?
rallye jest super ,ale corrado też byłby GIT żadne jetta czy inpro z jetta, jak założysz taki front to nie napiję się z toba na MajóVWce
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2008 16:25 przez duudii, łącznie zmieniany 1 raz.
duudii, ja nie znam się na rozrządzie ;/ ale myślę że jak poszukasz na forum to znajdziesz to czego Ci potrzeba..mam taką nadzieję że sobie poradzisz.
przelew doszedł ..dzięki wielkie
Froncik będzie z corrasia...tylko na razie zbieram się wewnętrznie do wydania ponad 700 zeta na takie lampy...
na razie doszły kolejne diwajsy i fotka z grażu
przelew doszedł ..dzięki wielkie
Froncik będzie z corrasia...tylko na razie zbieram się wewnętrznie do wydania ponad 700 zeta na takie lampy...
na razie doszły kolejne diwajsy i fotka z grażu
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 12:51 przez tirsone, łącznie zmieniany 1 raz.
przeczytalem caly temacik i jestem grubo w szoku podziwiam Cie za wlozona prace mysle ze malo kto ma taka silna wole i samo zaparcie zeby brnac w to co wlasnie robisz ale Twoj golfik bedzie kozak i fajnie napewno bedzie wygladal z corrado frontem bede pilnie obserwowal temat.Pozdrawiam i zycze powodzenia w modach
wyregulowalem ale oczywiście na tyle ile moglem to zrobić sam.. czyli dałem mniejsze ciśnienie na wtryskiwaczach i wyregulowałem baaardzo rozregulowany Co-pot...toffic pisze:A co z Digi?? Wyregulowałes to w końcu??
ale to oczywiście nie jest koniec... niestety wszystko masakrycznie przeciąga się w czasie.. No ale tak to bywa jak trzeba tyrać żeby była kasa na mody
W planach jak pisalem mam wizyte u kogos pokroju GTO czy EVO... wtedy się to jakos to wszystko ustawi...
heh... trochę rzeźby będzie ale jestem dobrej myśli fotki będą ale za froncik biore się po ogarnięciu komory.Fido_dido pisze:zrob dokladna foto relaxcje jak to bedzie wygldac
dzięki ...dobrze że jesteś gentelman i nie zapytałeś ile to wszystko kosztowało kasy ;Pkoks_ pisze:Pozdrawiam i zycze powodzenia w modach
wiesz co jak juz zaczniesz robić corek front to moze od razu strzelisz foto-poradę, bo sam jestem zainteresowany, nieźle ci ida prace. gratki
[b]Jetta USA: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3891289#3891289
Moje exFire&Ice: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=214805[/b]
MÓJ MK2: BYŁY http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=93904
Moje exFire&Ice: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=214805[/b]
MÓJ MK2: BYŁY http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=93904
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
Ladies and Gentleman...
Kolejny update … po dłuższym okresie pozornej bezczynności.
Jak wiemy Majóvwki nie ma i prawdę mówiąc prace trochę ostatnio zwolniły z tego powodu, niemniej źle nie jest. Ale po kolei:
1. Pojawiły się dymione przednie kierunkowskazy w szeroki zderzak, razem z postojówkami.
Niestety poszukiwania szerokich oryginalnych zderzaków jeszcze trwają ...
2. Kupiłem i zamontowałem dymiony kierunkowskazy boczne, plus do tego żaróweczki WY5W.
3. Dziś zamontowałem dymione cleary na tył, oczywiście z odpowiednimi żaróweczkami.
Foty z pracy:
4. Praktycznie zakończyłem odmalowywanie i zabezpieczanie komory silnika... : )
5. Doszły pewne bajerki wewnątrz.. : D
Myślę, że nie trzeba komentować za dużo
Klamki
Rygielki WOB
Elektryczne lusterka
6. Powoli też dochodzę do ładu z wewnętrzną elektryką. Czyli skończyłem montaż podświetlenia schowka, tweeterów na podszybiu, no i elektryki od klimatyzacji.
URL]
7. Po drodze doszedł zawias na przód . Ale jeszcze nie jest założony.
8. Udało mi się po 3 miesiącach znaleźć używaną ale sprawną chłodnicę klimatyzacji z czego cieszę się najbardziej.
9. Delikatnie przepolerowałem kompresor i alternator.
10. I na koniec spy photos
na razie cicho sza.... ale potniemy i polutujemy i będzie gites
POZDRAWIAM
DAREK
Kolejny update … po dłuższym okresie pozornej bezczynności.
Jak wiemy Majóvwki nie ma i prawdę mówiąc prace trochę ostatnio zwolniły z tego powodu, niemniej źle nie jest. Ale po kolei:
1. Pojawiły się dymione przednie kierunkowskazy w szeroki zderzak, razem z postojówkami.
Niestety poszukiwania szerokich oryginalnych zderzaków jeszcze trwają ...
2. Kupiłem i zamontowałem dymiony kierunkowskazy boczne, plus do tego żaróweczki WY5W.
3. Dziś zamontowałem dymione cleary na tył, oczywiście z odpowiednimi żaróweczkami.
Foty z pracy:
4. Praktycznie zakończyłem odmalowywanie i zabezpieczanie komory silnika... : )
5. Doszły pewne bajerki wewnątrz.. : D
Myślę, że nie trzeba komentować za dużo
Klamki
Rygielki WOB
Elektryczne lusterka
6. Powoli też dochodzę do ładu z wewnętrzną elektryką. Czyli skończyłem montaż podświetlenia schowka, tweeterów na podszybiu, no i elektryki od klimatyzacji.
URL]
7. Po drodze doszedł zawias na przód . Ale jeszcze nie jest założony.
8. Udało mi się po 3 miesiącach znaleźć używaną ale sprawną chłodnicę klimatyzacji z czego cieszę się najbardziej.
9. Delikatnie przepolerowałem kompresor i alternator.
10. I na koniec spy photos
na razie cicho sza.... ale potniemy i polutujemy i będzie gites
POZDRAWIAM
DAREK
Ostatnio zmieniony sob lut 14, 2009 13:05 przez tirsone, łącznie zmieniany 4 razy.