RADEK1985 pisze:... na obudowie od filtra jest taki jakby radiator i do niego wpiete sa dwie kostki i to mi komplikuje sprawe jak to obejsc ????????????
Dolaczam sie do pytania.
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
RADEK1985 pisze:... na obudowie od filtra jest taki jakby radiator i do niego wpiete sa dwie kostki i to mi komplikuje sprawe jak to obejsc ????????????
panowie wczoraj montowałem dolot AEM taki jaki ma XENOdn501 pisze:RADEK1985 pisze:... na obudowie od filtra jest taki jakby radiator i do niego wpiete sa dwie kostki i to mi komplikuje sprawe jak to obejsc ????????????
Dolaczam sie do pytania.
kyfy pisze:Dziury o obudowie są tylko dla efektu sapania - nie dla większych ilości powietrza W USA to popularna modyfikacja, ale pewnie oni się nie znają i mają poza tym czystsze powietrze
Pierwszy przykład :Dzigit84 pisze:kyfy pisze:Dziury o obudowie są tylko dla efektu sapania - nie dla większych ilości powietrza W USA to popularna modyfikacja, ale pewnie oni się nie znają i mają poza tym czystsze powietrze
Kolego tu nikt nie bawi sie w zadne dziory poprostu caly dolot zmieniaja na krotki lub dlugi kto ci takich ************ naopowiadal ze tu sie dziory robi
lwas pisze:Witam to w końcu jak to jest na zupełnie seryjnym silniku z tą wkładką filtra czy rzeczywiście opłca się ją wkładać czy rzeczywiście będzie wtedy wiecej brudów z powietrza do turbiny przepuszczać bo przyrostu mocy ona nie da tylko ewentualnie porawi dzwięk seryjnego DV tak
kyfy pisze:Pierwszy przykład :Dzigit84 pisze:kyfy pisze:Dziury o obudowie są tylko dla efektu sapania - nie dla większych ilości powietrza W USA to popularna modyfikacja, ale pewnie oni się nie znają i mają poza tym czystsze powietrze
Kolego tu nikt nie bawi sie w zadne dziory poprostu caly dolot zmieniaja na krotki lub dlugi kto ci takich ************ naopowiadal ze tu sie dziory robi
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2837772
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości