po przegladzie :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
po przegladzie :)
witam.bylem dzisiaj z moim golferem na przegladzie no i do wymiany sa: tuleje tylnej belki, koncowka drazka prawej strony, lozysko lewy tyl. co wy na to? czy to cos powaznego bo ja amator pozdro
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
koncowka drazka tez nie nalezy do najbardziej skomplikowanych rzeczy mysle ze dałbys rade sam sobie wymienic.. a tak pozatym nie wierzyłbym do konca tym mechanikom w stacji diagnostycznej,bylem kilka dni temu przed upływem przegladu na sprawdzenie samochodu ii co tez nawymyslali a to koncowki a to łożyska tylne hamulce oczywiscie tylne opony itd. Postanowiłem ze wymienie koncowki i okładziny i hehe zgubiłem przez to reczny nie mam teraz wogole ale pojechałem dzisiaj na przeglad i wbili bez problemu wszystko było cacy nawet opony zauwarzyli ze wymieniłem hehe smiech na sali ..... takze radze ci jechac do jakiego zaufanego mechanika i niech on ci posprawdza alementy zawieszenia
Ostatnio zmieniony pn maja 19, 2008 19:31 przez radkowski92, łącznie zmieniany 1 raz.