Mam bardzo poważna wadę w Golfie NA Dachu odchodzi lakier nie mam teraz kasy zęby jechać do lakiernika i zapłacić kosmiczna kase za zrobienie tego Powiedzcie Czym to zabezpieczyć zęby za jakiś czas mi sie w tym miejscu Dziura nie stała.
[ Dodano: 24 Maj 2008 11:51 ]
Lakier odlazi na dachu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lakier odlazi na dachu
Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2008 16:12 przez torres, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja polecam zerwać to, co daje się oderwać, pomajdrować w rdzy śrubokrętem, żeby dojść do "żywego" i dwie warstwy białego hammereite'a. Nie będzie pięknie, ale skuteczniej z rdzą walczyć się chyba nie da... Oczywiście powyższa porada przy założeniu, że w końcu spotkasz się z lakiernikiem, bo tak na stałe, to może z hammereitem najestetyczniej nie jest;)
- wolfzan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zedrzyj te kilogramy pękającej szpachli, wyczyść korozję do gołej blachy i do lakiernika, nic innego nie zrobisz, a bynajmniej tyle możesz zaoszczędzić, że część pracy zrobisz sam.
Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2008 15:52 przez wolfzan, łącznie zmieniany 1 raz.