Jakie najlepsze radyjko do 6 fabrycznych głośników w Mk3 ?!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jakie najlepsze radyjko do 6 fabrycznych głośników w Mk3 ?!
Witam ... W samochodzie ( Mk3 ) mam 6 fabrycznych głośników , nie wiem jakie radyjko bedzie do nich dobre .. ( tzn bedzie dobrze dudniło ) , a może jednak wymienić głośniki i kupić coś lepszego :>?! Jak myślicie ?!
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Jak chcesz dudnienia to tak jak Ci napisał TUTENHAMON - na bazar i bierz co popadnie. Ale jak ma być ładnie to już nie jest tak prosto. Dlaczego 6 głośników to za dużo - sprawdź np.: tu, jakie głośniki - np: tu, jakie radyjko - np: tu lub tu . Dlaczego tak - looknij tu ...
A czy warto - zapraszam np.: tu ... Wystarczy dobrze poszukać, żeby się rozeznać w temacie ...
Pozdr .
A czy warto - zapraszam np.: tu ... Wystarczy dobrze poszukać, żeby się rozeznać w temacie ...
Pozdr .
:bylo: :bajer:
Jesli to są fabryczne głośniki to zapomnij o dobrym dźwięku. Vw daje hu....e glosniki nawet do passata. Radio wystarczy nawet fabryczne ale glośniki musisz wymienic na 100 procent jesli lubisz dobry dźwięk..... Wiem co mówie bo jezdzilem passatem rocznik 2002 (nie moim) i golfem rocznik 1996 z fabrycznymi glośnikami. Tragedia.