Golf mkIV cabrio by djbro
Moderator: G0 Karcio
Za ksenony chce 1600 zlotych za wszystko do golfa mk4 bez tego czujnika (ponoc nawet wiazka jest).
A oto zdjecia o ktorych mowilem, prace przy golfie prawie od tygodnia prawie sie nie posunely, z braku czasu, ale podczas dlugiego weekendu na pewno sie cos zdziala , aha 2 felgi czeka jeszcze 1 etap polerowania, a reszte dwa etapy
.
A oto zdjecia o ktorych mowilem, prace przy golfie prawie od tygodnia prawie sie nie posunely, z braku czasu, ale podczas dlugiego weekendu na pewno sie cos zdziala , aha 2 felgi czeka jeszcze 1 etap polerowania, a reszte dwa etapy
.
No tak, wszystko fajnie, ale teraz musze to pozakladac :/. Klimatronik to wiem mniej wiecej jak, ale to webasto to juz czarna magia, zupelnie nie wiem, gdzie ma to byc zalozone. Jesli ktos ma w swoim mk3 zalozone webasto lub climatronic to prosze porobic fotki pod maska (wszystkich polaczen normalnej instalacji, np. wodnej z klima i wszystkich polaczen z webastem), a co do webasta to gdzie ma byc ten pilot do sterowania zalozony, bo nie wiem... a w edziu nie ma, w autodacie tez... Dlaczego mi tak strasznie zazdroscisz tego webasta? Ono sie w ogole do czegos przydaje?!