[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
Moderator: G0 Karcio
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
[GOLF MK3] GTI VR6 20 Jahre - conek / NA CZĘŚCI!
OSTRZEGAM NUDNE I DŁUGIE :-o
28 Czerwiec 2008
No i stałem sie posiadaczem Mk3 GTI w wersji 20 Jahre golfina z silniczkiem 2.0 8V 115PS
na wyposażeniu auto ma pełną elektrykę, ABS, 2 jaśki, kubły w krate GTI, klime itp
Autko kupiłem od kobiety która nawet nie wiedziała czym jeździ wiec nie uświadamiałem jej o tym bo jeszcze by sie rozmyśliła albo zmieniła cene [brak oryginalnych felg od 20 jahre i brak dokładki ]
W środku dość brudno fotele lekko poplamione, popielniczka pełna kiepów :/ powyciągane głośniki bak maskownic, do tego na odpierdziel położony zestaw głośnomówiący i stosy poplątanych kabli, jakies neony i tuningowe nakładki na pedały ogólnie nie za ciekawie
Na początek zabrałem sie za opróżnienie i umycie popielniczek, wywalenie zestawu głośnomówiącego ogarnięcie całego syfu i wypucowałem gałkę zmiany biegów [bez skojarzeń ]
przed: po:
Narazie w planach ogarnięcie tapicerki i całego wnętrza w uzupełnienie oryginałów [maskownice głośników, nakładki na pedały itp] audio póżniej sprawy techniczne: sprawdzenie silnika [stacja diagnostyczna zeby sprawdzic czy wszystko jest oki] wymiana wszystkich płynów pasków itp
I Dopiero po tym zabieram sie za zmiany z zewnątrz plany są duże ale co z tego wyjdzie zobaczymy narazie nie zapeszam i w miarę możliwości bede szedł do przodu
1 Lipiec 2008
No to powoli ogarniam cały syf, zacząłem od zrobienia porządku z plątaniną kabli :/ wywaliłem te co niepotrzebne i te co nie wiedziałem do czego są pociągnąłem nowe przewody do głośników,"cincze" i komplet kabli do wzmaka [ale o tym następnym razem jak już skompletuje całe audio]
Dzisiaj golf zawitał w salonie WELLNESS & SPA hehe Zostało rozbebeszone całe wnętrze i wyprana cała tapicerka, dywany, boczki kokpit pasy w sumie to wszystko co sie dało w środku
oraz został wypucowany z zewnątrz i załapał sie na 1wszą Wakacyjną sesje
narazie razi brak dokładki GTI oraz chromowane ramki tablic rejestracyjnych ale wkrótce sie zmieni, powoli do celu
10 Lipiec 2008
Zamontowałem sprzecik
radyjko: KENWOOD W6531
4 głośniki Blaupunkt GTc 662 + 4 syczki [2 ori Nokia 2 blaupunkt]
tuba JBL w przyszłości może sub oraz jakiś tam wzmak 600W
no i sprzęcik teraz ładnie gra :oki:
a tu jeszcze foto z sprzątania silniczka [pędzelkiem i szmatką ]
przed , po
12 Lipiec 2008
w końcu wywaliłem z konsoli wskaźnik lpg [nie to żebym się wstydził hehe] oraz diodę od alarmu która oświetlała całe auto + podwórko sąsiadów
w dniu zakupu teraz
i to co wydawało mi się najmniejszym problemem to zamiana nakładek pedałów, lecz był to nie lada wyczyn bo poprzednia właścicielka wywaliła gumki z pedałów i założyła nakładki z Biedronki :/ i od zakupu auta do dnia dzisiejszego objechałem masę szrotów sklepów z częściami to albo mieli jakieś zamienniki które sie nie chciały trzymać albo nie chcieli sprzedać osobno gumek tylko razem z pedałem, byłem w szoku ze takie "kupa" a tyle zachodu zeby znaleźć oryginał ?: no ale juz jest si
teraz czekam na dokładkę GTI... i aż rafit odda mi swoje maskownice głośników i do mani raczej nic więcej sie nie wydarzy
W przyszłości planuje vento front i zmianę felg
20 lipiec 2008
Kiedy szukałem mk3 powiedziałem sobie ze od razu kupuje vento front ale ze kupiłem taką a nie inna wersje mk3 wiec było by szkoda wstawiać vento... wiec ten plan już odpadł ;]
za to zostały zmienione lampy na "hella black home made" hehe zagościł znaczek GTI w grill oraz originalna dokładka/hokej GTi
na początku
teraz
teraz jest tak nisko ze nie moge wjechać na podwórko
co do dalszych planów to szukam ori felgi bbs z tego modelu gril ze znaczkiem na dwa zeberka czyli od GTI ale to juz odległe plany
21 lipiec 2008
Doszła BRA szybka przymiarka ale tylko na chwile bo w planach delikatna obróbka musze znaleźć kogoś kto przeszyje mi ją czerwoną nicią
foto podglądowe
30 lipiec:
klamki bez zamków
oraz oryginalne maskownice głośników tzw plastry miodu
31 lipiec:
bra z czerwoną nicią
1-3 sierpień vw mania
10 sierpień
klima
5 wrzesień
znaczek Golf_GTI
projector hella
16.09.2008
tajemnicza skrzyneczka
w niej zenonek 6000K
takie podglądowe foto na szybkiego
17.09.2008
no to dzisiaj przyszedł długo poszukiwany nabytek
oraz zapomniałem wspomnieć o taki rarytasie [podziękowania dla kolegi Stefana za prezencik]
i 3 takie oto focisze
oceńcie sami:
1.) 2.)3.)
2008-10-09,
zakupiłem oponki ;] przód continental 195/40 tył Fulda 195/45 ;]
2008-10-13,
pierwszy spot na nowych felgach
tu foto jak auto stoi przed domem
a tu małe porównanie z CL sąsiada
18.01.2009
zawitała kierownica taka sama jak była tyle że w stanie idealnym
a tu czeka na malowanie i założenie na wiosnę oryginalny gril ze znaczkiem także w super stanie [znaczek oczywiście będzie czerwony ten sprzedany ]
12.02.2009
New KaŁ aŁdioo sub JBL GT4-12 o mocy 1000W [250 RMS] do tego wzmacniacz CARPOWER WANTED-2/300 500W RMS dają radę
15.02.2009
Zawitały nowe lampy Hella RED
02.03.2009
mała sesja zdjęciowa ;]
25.03.2009
jak to mówią "diabeł tkwi w szczegółach" a szczegóły lubię najbardziej to taki mały akcencik który wyląduje na tylnej półce kij od razu został przeze mnie przerobiony bo skróciłem go aby sie mieścił na półkę oraz wypolerowałem na lustro piłeczka "I LOVE GOLF" oczywiście czarna żeby dobrze pasowała
28.03.2009
zawitały wymarzone lampiony HELLA CRAZY COLOUR ;]
08.04.2009
Nowa odsłona felg
14.04.2009
tłumik bardziej schowany i podniesiony ;]
i po
25.04.2009 klima
kolejny zonk ;]
ale uporałem sie i już wszytsko działa ;]
2009-05-15
W końcu auto doczekało się ori grilal ze znaczkiem oraz tylnej klapy bez popękanej szpachli po znaczku i wycieraczce :jupi: na klapę wrócił znaczek który maźnięty jest w czarny mat a wycieraczka została usunięta
doszły także oryginalne głośniki wysoko tonowe w deskę a w niedziele zagości rozpórka na przód
i moje ulubione foto które wylądowało na tapecie
2009-05-31
Gulf dostał polerkę całego auta z matowanie, żeby pozbyć sie wszytskich rysek i kaszki która była na niektórych elementach :/
fotorelacja
zaczęliśmy o godzinie 10 zebraliśmy sprzęt pasty mleczka papiery itp ;] i o 11 sie zaczęła męka z matowaniem
po około 5godzinach skończyliśmy i auto wyglądało tak
później przejazd po dzielni [nie wiem dlaczego ale ludzie sie dziwnie patrzeli hehe ]
po myciu prawie cały w macie [powiem że mi sie podobał jakby był cały w czarnym macie ]
gadzina 17 pasta i polerka w ruch jeden element np maska około 1godz :/
powoli widać efekty
godzina 20 trzeba było sie przenieść do garażu bo zaczęło padać i już powoli ciemno sie robiło
godzina 22 jeszcze do Malborka na myjkę umyć wszystkie listwy uszczelki z pasty oraz przygotować go do mleczka godzina 23 w końcu koniec padam na cycki po całym dniu
Na następny dzień co sie okazało w garażu było troszkę za ciemno i trzeba było poprawić kilka miejsc które były niedociągnięte, kolejne mycie i pucowanie
zorganizowana akcja [dzięki wszystkim którzy sie przyczynili za pomoc :browar2: ]
a oto efekt końcowy nie miałem aparatu wiec foto z telefonu wiec efektu jak na żywo może nie odzwierciedlać
nocna sesyjka
17.06.2009
w końcu pojawiły sie dystanse 20mm dodam że kurier wiózł je 2 tyg [chyba dookoła świata z nimi jechał :/ ] ale ważne że już są ;]
przed założeniem:
i po:
niedzielna sesja ;]
tak dla odmiany na jakiś czas pomarańczowe kierunki ZKW
US klapa i VWMANIA
rozpórka + pasy Schroth
nic szczególnego ale ja lubie takie małe smaczki
wygrawerowane klamki z napisem GTI 20 jahre stylizowałem na oryginalnej plakietce :
tyle że zamiast tego znaczka GTI zastąpiłem znaczkiem z grila żeby to lepiej rozciągnąć ;]
kilka fotek podglądowych ;]
klamki na aucie, pasy zamontowane czekam na 2gi komplet
z dzisiejszej sesji kilka kadrów
17 Paź 2009
przejściowa felga Schmidt'y
ZIMA 2009/2010
przymiarka docelowej felgi
przy okazji zakup taboretów z planem wstawienia [ciężki temat ale puki co nie odpuszczam ;] narazie grzeją sie w piwnicy może przyjdze na nie czas ]
Długa i mozolna praca nad złożeniem RS ;]
zmiana szerokości felg[nowe bębny i ranty] + chromowanie śrubek
teraz przód i tył będą miały 7,5j
przód rant 1cal bęben 6j i rotor 0,5
tył rant 1,5cala bęben 5,5j i rotor 0,5
nowe kapsle chrom+ bbs brokat
oraz zabrałem sie za czyszczenie i doprowadzenie do porządku bębnów
porównanie przed i po, różnice chyba widać co?
długo poszukiwane śruby do przykręcenia kół
RS
auto na dzień dzisiejszy wygląda tak:
a tu po 3godzinnym szorowaniu spodu maski
mała relacja ze ZLOTÓW
VAG Event:
kilka fot znalezionych w sieci:
i tu bardzo miłe zaskoczenie bo udało się zdobyć wyróżnienie w klasie golf mk3
VWmania:
Zlot Pasłęk
tutaj także miłe zaskoczenie wyróżnienie w klasie show & shine
przy okzaji na zlocie można było zrobić pomiar Car audio i tak z czystej ciekawości poszedłem i zaskoczony zostałem dobrym jak dla mnie wynikiem 135dB
DZIĘKUJE DOBRANOC
28 Czerwiec 2008
No i stałem sie posiadaczem Mk3 GTI w wersji 20 Jahre golfina z silniczkiem 2.0 8V 115PS
na wyposażeniu auto ma pełną elektrykę, ABS, 2 jaśki, kubły w krate GTI, klime itp
Autko kupiłem od kobiety która nawet nie wiedziała czym jeździ wiec nie uświadamiałem jej o tym bo jeszcze by sie rozmyśliła albo zmieniła cene [brak oryginalnych felg od 20 jahre i brak dokładki ]
W środku dość brudno fotele lekko poplamione, popielniczka pełna kiepów :/ powyciągane głośniki bak maskownic, do tego na odpierdziel położony zestaw głośnomówiący i stosy poplątanych kabli, jakies neony i tuningowe nakładki na pedały ogólnie nie za ciekawie
Na początek zabrałem sie za opróżnienie i umycie popielniczek, wywalenie zestawu głośnomówiącego ogarnięcie całego syfu i wypucowałem gałkę zmiany biegów [bez skojarzeń ]
przed: po:
Narazie w planach ogarnięcie tapicerki i całego wnętrza w uzupełnienie oryginałów [maskownice głośników, nakładki na pedały itp] audio póżniej sprawy techniczne: sprawdzenie silnika [stacja diagnostyczna zeby sprawdzic czy wszystko jest oki] wymiana wszystkich płynów pasków itp
I Dopiero po tym zabieram sie za zmiany z zewnątrz plany są duże ale co z tego wyjdzie zobaczymy narazie nie zapeszam i w miarę możliwości bede szedł do przodu
1 Lipiec 2008
No to powoli ogarniam cały syf, zacząłem od zrobienia porządku z plątaniną kabli :/ wywaliłem te co niepotrzebne i te co nie wiedziałem do czego są pociągnąłem nowe przewody do głośników,"cincze" i komplet kabli do wzmaka [ale o tym następnym razem jak już skompletuje całe audio]
Dzisiaj golf zawitał w salonie WELLNESS & SPA hehe Zostało rozbebeszone całe wnętrze i wyprana cała tapicerka, dywany, boczki kokpit pasy w sumie to wszystko co sie dało w środku
narazie razi brak dokładki GTI oraz chromowane ramki tablic rejestracyjnych ale wkrótce sie zmieni, powoli do celu
10 Lipiec 2008
Zamontowałem sprzecik
radyjko: KENWOOD W6531
4 głośniki Blaupunkt GTc 662 + 4 syczki [2 ori Nokia 2 blaupunkt]
tuba JBL w przyszłości może sub oraz jakiś tam wzmak 600W
no i sprzęcik teraz ładnie gra :oki:
a tu jeszcze foto z sprzątania silniczka [pędzelkiem i szmatką ]
przed , po
12 Lipiec 2008
w końcu wywaliłem z konsoli wskaźnik lpg [nie to żebym się wstydził hehe] oraz diodę od alarmu która oświetlała całe auto + podwórko sąsiadów
w dniu zakupu teraz
i to co wydawało mi się najmniejszym problemem to zamiana nakładek pedałów, lecz był to nie lada wyczyn bo poprzednia właścicielka wywaliła gumki z pedałów i założyła nakładki z Biedronki :/ i od zakupu auta do dnia dzisiejszego objechałem masę szrotów sklepów z częściami to albo mieli jakieś zamienniki które sie nie chciały trzymać albo nie chcieli sprzedać osobno gumek tylko razem z pedałem, byłem w szoku ze takie "kupa" a tyle zachodu zeby znaleźć oryginał ?: no ale juz jest si
teraz czekam na dokładkę GTI... i aż rafit odda mi swoje maskownice głośników i do mani raczej nic więcej sie nie wydarzy
W przyszłości planuje vento front i zmianę felg
20 lipiec 2008
Kiedy szukałem mk3 powiedziałem sobie ze od razu kupuje vento front ale ze kupiłem taką a nie inna wersje mk3 wiec było by szkoda wstawiać vento... wiec ten plan już odpadł ;]
za to zostały zmienione lampy na "hella black home made" hehe zagościł znaczek GTI w grill oraz originalna dokładka/hokej GTi
na początku
teraz
teraz jest tak nisko ze nie moge wjechać na podwórko
co do dalszych planów to szukam ori felgi bbs z tego modelu gril ze znaczkiem na dwa zeberka czyli od GTI ale to juz odległe plany
21 lipiec 2008
Doszła BRA szybka przymiarka ale tylko na chwile bo w planach delikatna obróbka musze znaleźć kogoś kto przeszyje mi ją czerwoną nicią
foto podglądowe
30 lipiec:
klamki bez zamków
oraz oryginalne maskownice głośników tzw plastry miodu
31 lipiec:
bra z czerwoną nicią
1-3 sierpień vw mania
10 sierpień
klima
5 wrzesień
znaczek Golf_GTI
projector hella
16.09.2008
tajemnicza skrzyneczka
w niej zenonek 6000K
takie podglądowe foto na szybkiego
17.09.2008
no to dzisiaj przyszedł długo poszukiwany nabytek
oraz zapomniałem wspomnieć o taki rarytasie [podziękowania dla kolegi Stefana za prezencik]
i 3 takie oto focisze
oceńcie sami:
1.) 2.)3.)
2008-10-09,
zakupiłem oponki ;] przód continental 195/40 tył Fulda 195/45 ;]
2008-10-13,
pierwszy spot na nowych felgach
tu foto jak auto stoi przed domem
a tu małe porównanie z CL sąsiada
18.01.2009
zawitała kierownica taka sama jak była tyle że w stanie idealnym
a tu czeka na malowanie i założenie na wiosnę oryginalny gril ze znaczkiem także w super stanie [znaczek oczywiście będzie czerwony ten sprzedany ]
12.02.2009
New KaŁ aŁdioo sub JBL GT4-12 o mocy 1000W [250 RMS] do tego wzmacniacz CARPOWER WANTED-2/300 500W RMS dają radę
15.02.2009
Zawitały nowe lampy Hella RED
02.03.2009
mała sesja zdjęciowa ;]
25.03.2009
jak to mówią "diabeł tkwi w szczegółach" a szczegóły lubię najbardziej to taki mały akcencik który wyląduje na tylnej półce kij od razu został przeze mnie przerobiony bo skróciłem go aby sie mieścił na półkę oraz wypolerowałem na lustro piłeczka "I LOVE GOLF" oczywiście czarna żeby dobrze pasowała
28.03.2009
zawitały wymarzone lampiony HELLA CRAZY COLOUR ;]
08.04.2009
Nowa odsłona felg
14.04.2009
tłumik bardziej schowany i podniesiony ;]
i po
25.04.2009 klima
kolejny zonk ;]
ale uporałem sie i już wszytsko działa ;]
2009-05-15
W końcu auto doczekało się ori grilal ze znaczkiem oraz tylnej klapy bez popękanej szpachli po znaczku i wycieraczce :jupi: na klapę wrócił znaczek który maźnięty jest w czarny mat a wycieraczka została usunięta
doszły także oryginalne głośniki wysoko tonowe w deskę a w niedziele zagości rozpórka na przód
i moje ulubione foto które wylądowało na tapecie
2009-05-31
Gulf dostał polerkę całego auta z matowanie, żeby pozbyć sie wszytskich rysek i kaszki która była na niektórych elementach :/
fotorelacja
zaczęliśmy o godzinie 10 zebraliśmy sprzęt pasty mleczka papiery itp ;] i o 11 sie zaczęła męka z matowaniem
po około 5godzinach skończyliśmy i auto wyglądało tak
później przejazd po dzielni [nie wiem dlaczego ale ludzie sie dziwnie patrzeli hehe ]
po myciu prawie cały w macie [powiem że mi sie podobał jakby był cały w czarnym macie ]
gadzina 17 pasta i polerka w ruch jeden element np maska około 1godz :/
powoli widać efekty
godzina 20 trzeba było sie przenieść do garażu bo zaczęło padać i już powoli ciemno sie robiło
godzina 22 jeszcze do Malborka na myjkę umyć wszystkie listwy uszczelki z pasty oraz przygotować go do mleczka godzina 23 w końcu koniec padam na cycki po całym dniu
Na następny dzień co sie okazało w garażu było troszkę za ciemno i trzeba było poprawić kilka miejsc które były niedociągnięte, kolejne mycie i pucowanie
zorganizowana akcja [dzięki wszystkim którzy sie przyczynili za pomoc :browar2: ]
a oto efekt końcowy nie miałem aparatu wiec foto z telefonu wiec efektu jak na żywo może nie odzwierciedlać
nocna sesyjka
17.06.2009
w końcu pojawiły sie dystanse 20mm dodam że kurier wiózł je 2 tyg [chyba dookoła świata z nimi jechał :/ ] ale ważne że już są ;]
przed założeniem:
i po:
niedzielna sesja ;]
tak dla odmiany na jakiś czas pomarańczowe kierunki ZKW
US klapa i VWMANIA
rozpórka + pasy Schroth
nic szczególnego ale ja lubie takie małe smaczki
wygrawerowane klamki z napisem GTI 20 jahre stylizowałem na oryginalnej plakietce :
tyle że zamiast tego znaczka GTI zastąpiłem znaczkiem z grila żeby to lepiej rozciągnąć ;]
kilka fotek podglądowych ;]
klamki na aucie, pasy zamontowane czekam na 2gi komplet
z dzisiejszej sesji kilka kadrów
17 Paź 2009
przejściowa felga Schmidt'y
ZIMA 2009/2010
przymiarka docelowej felgi
przy okazji zakup taboretów z planem wstawienia [ciężki temat ale puki co nie odpuszczam ;] narazie grzeją sie w piwnicy może przyjdze na nie czas ]
Długa i mozolna praca nad złożeniem RS ;]
zmiana szerokości felg[nowe bębny i ranty] + chromowanie śrubek
teraz przód i tył będą miały 7,5j
przód rant 1cal bęben 6j i rotor 0,5
tył rant 1,5cala bęben 5,5j i rotor 0,5
nowe kapsle chrom+ bbs brokat
oraz zabrałem sie za czyszczenie i doprowadzenie do porządku bębnów
porównanie przed i po, różnice chyba widać co?
długo poszukiwane śruby do przykręcenia kół
RS
auto na dzień dzisiejszy wygląda tak:
a tu po 3godzinnym szorowaniu spodu maski
mała relacja ze ZLOTÓW
VAG Event:
kilka fot znalezionych w sieci:
i tu bardzo miłe zaskoczenie bo udało się zdobyć wyróżnienie w klasie golf mk3
VWmania:
Zlot Pasłęk
tutaj także miłe zaskoczenie wyróżnienie w klasie show & shine
przy okzaji na zlocie można było zrobić pomiar Car audio i tak z czystej ciekawości poszedłem i zaskoczony zostałem dobrym jak dla mnie wynikiem 135dB
DZIĘKUJE DOBRANOC
Ostatnio zmieniony pt sie 05, 2011 19:07 przez noname_conek, łącznie zmieniany 16 razy.
- Misiek_B
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ogólnie to jedna z najlepszych wersji Golfa III. egzemplarz twój troszkę zaniedbany więc troche roboty mas zby go do stanu pierwotnego przywrócic no ale troche checi i czasu i będzie ładnym przedstawicielem gatunku. Więc powodzenia w pracach renowacyjnych
[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=106888]Mój czerwony Golfik[/url][/size][/b]
Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl
Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
golf jak golf.. narazie ciekawa seria, szkoda że troszke zaniedbana ale myśle że doprowadzisz go do perfekcji ... jako że to 20 jahre to i pewnie w serii pozostanie do końca tylko może najpierw sprawy techniczne a potem reszta bo co z tego że dokupisz brakujące maskownice etc. jak Ci coś w technice zawali... p.s. niby kobieta jeździła ale ktoś go wcześniej musiał skatować bo widze klapa bez znaka i wycieraczki, jakies neony nad wycieraczki itp. pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony pn cze 30, 2008 23:59 przez Damiano_TM, łącznie zmieniany 3 razy.
Mój "EX" Dragon:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=164954
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=164954
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
to własnie niby jej wymysł a poprzednim właścicielem był jakis niemec który coś próbował z niego zrobićDamiano_TM pisze:p.s. niby kobieta jeździła ale ktoś go wcześniej musiał skatować bo widze klapa bez znaka i wycieraczki, jakies neony nad wycieraczki itp. pozdraVWiam
najpierw ogarniam cały syf w środku wiec przy okazji uzupełnie o maskownice itp, sprawy techniczne załatwiam w tym tygodniu juz dzisiaj wymieniłem czujnik ciśnienia oleju z którego leciał olej...Damiano_TM pisze:jako że to 20 jahre to i pewnie w serii pozostanie do końca tylko może najpierw sprawy techniczne a potem reszta bo co z tego że dokupisz brakujące maskownice etc.
plany są takie aby zbytnio nie odbiegać od serii ale 100% seri nie bedie... oczywiście nie skaleczo go żadnymi ringami i clarami...Damiano_TM pisze:jako że to 20 jahre to i pewnie w serii pozostanie
-
- Forum Master
- Kontakt:
no no elgacancki egzemplarz !! silniczek miodzio... miejmy nadzieje ze bedzie Ci sie dobrze sprawowal
pozdrowionka
pozdrowionka
SPRZEDAM NOWE SPREZYNY EIBACH PRO KIT DO GOLFA MK4 (SILNIK 1,4 i 1.6) ---> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=959499498
Sprzedam dywniki welurowe czarne ORI VW ze stoperami -> info PW
Sprzedam dywniki welurowe czarne ORI VW ze stoperami -> info PW
- noname_conek
- Gadatliwa bestia
to własnie nie jest noname gril :green_fuck: hehe ale mi tez nie podchodzi ale na razie bedzie tam leżał bo zbieram fundusze na vento frontgrill no name marnie wygląda...
no niew pogardziłbym tym felunkiem ale w dalekich planach bardziej stawiałem na fele od mesia + błysk polerkaolafart pisze:ale koła musisz zmienić na BBS RS 771 (20 jahre)
zawitałem także na stacji diagnostycznej podłączyli mi go pod kompa i wykazał 0 błędów hehe oby tak dalej!
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
Golfik marzenie Doprowadź go do ideału Powodzenia
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904