[golf mk2] by garyvw
Moderator: G0 Karcio
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Escobar, myslalem nad waskim zeberkiem, jak trafi mi sie taki w dobrym stanie i za niewielka kaske to pojawi sie na froncie
Bula88, prog narazie zostaje bialy
Maciek23, cos mi sie ostatnio wlasnie wkreca taki cult-owy filmik, jak to mowia pozyjemy,zobaczymy
idgray, znaczek narazie pozostanie jasny,odnosnie kolek to rowniez chcialbym juz cosik z nimi pomodzic,ale obecnie kasy na szersze ranty brak, a rozbierac kola teraz,malowac bebny, pozniej skladac (z obecnymi 0,5 calowymi rantami)a nastepnie znowu rozbierac i zakladac szersze ranty jakosik mi sie nie usmiecha,dlatego musze cierpliwie czekac az wpadnia jakas kasa,pzdr
adamgti, dziekowac
Bąku, hehhe dokladnie tak jak piszesz
pozdraVWiam
Bula88, prog narazie zostaje bialy
Maciek23, cos mi sie ostatnio wlasnie wkreca taki cult-owy filmik, jak to mowia pozyjemy,zobaczymy
idgray, znaczek narazie pozostanie jasny,odnosnie kolek to rowniez chcialbym juz cosik z nimi pomodzic,ale obecnie kasy na szersze ranty brak, a rozbierac kola teraz,malowac bebny, pozniej skladac (z obecnymi 0,5 calowymi rantami)a nastepnie znowu rozbierac i zakladac szersze ranty jakosik mi sie nie usmiecha,dlatego musze cierpliwie czekac az wpadnia jakas kasa,pzdr
adamgti, dziekowac
Bąku, hehhe dokladnie tak jak piszesz
pozdraVWiam
Ostatnio zmieniony pt cze 20, 2008 18:23 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.
GaryVW widze ,ze ten sam styl dwojki nas kreci: szerokie zdesie ,dobre kolo(Rm,Rs),gleba i prawie pelny oryginal z kilkoma rarytasikami
Ostatnio zmieniony sob cze 21, 2008 11:22 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
Marcin GTI, dziekowac za komentarzyk w sumie jest kilka rzeczy,ktore chcialbym w aucie jeszcze zmienic(poza modyfikacja kolek), tlumik,(ma byc od 16v),byc moze uda sie kiedys dolozyc olistwowanie od gti, no i nowy lakierek mi sie marzy, ale na to wszystko potrzeba jeszcze czasu i kasiorki,
pozdraVWiam
pozdraVWiam
bardzo dobrze zrobiłeś, vw to vw i znaczek musi być pozdroBavwtek pisze:Mówiłem ci już dawno żebyś założył grill ze znakczkiem bo te bez to takie jakieś nijakie :green_fuck: , też wrzucę z powrotem chrom znaczek do swojego , tak jak teraz jest bajka tak trzymaćGaryvw pisze:jednak zrezygnowalem z grilla no name na rzecz ori grilla ze znaczkiem:
p.s. dla mnie to znaczek vw to niemalże ikona he he
the mechanic
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
b]Bavwtek[/b] , ano mowiles,panie
adamgti jedrekk, danke
Odnosnie golfik to na dzien dzisiejszy ,autko porusza sie bez zadartego w gore "komina", zmienilem tlumik na przeznaczony wersja gti 16v, foto pogladowe (niestety wszystkie fotki robione telefonem i dlatego jakosc marna),juz po przepolerowaniu koncowek:
a tak prezentuje sie teraz dupeczka w gofrze
ogolnie jestem bardzo zadowolony z tej zamiany, tlumik jest taki dosc dyskretny i ma jak dla mnie rewelacyjne brzmienie
pozdr
adamgti jedrekk, danke
Odnosnie golfik to na dzien dzisiejszy ,autko porusza sie bez zadartego w gore "komina", zmienilem tlumik na przeznaczony wersja gti 16v, foto pogladowe (niestety wszystkie fotki robione telefonem i dlatego jakosc marna),juz po przepolerowaniu koncowek:
a tak prezentuje sie teraz dupeczka w gofrze
ogolnie jestem bardzo zadowolony z tej zamiany, tlumik jest taki dosc dyskretny i ma jak dla mnie rewelacyjne brzmienie
pozdr
Ostatnio zmieniony czw lip 03, 2008 20:53 przez Garyvw, łącznie zmieniany 1 raz.