[MK II] 2.0 16V by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
dzięki wszystkim za komentarze w weekend doszedłem do tego dlaczego auto jest tak "zamulone" okazało sie że rozdzielacz był uszkodzony , jednak auto dalej sie grzeje na 99% jest gdzieś blok pęknięty ale pomimo tego dałem rade podjechać na niedzielny spot
[youtube][/youtube]
dzięki panowie za foto i filma
[youtube][/youtube]
dzięki panowie za foto i filma
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2008 16:19 przez pczerniej, łącznie zmieniany 5 razy.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Szerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9 Ranty nie zaklepane i szoruja z tylu jak glupiePrzemo_vw pisze:Ale kocur, jest czym przycierać . Takie pytanie jaka szerokosc maja tylne felgi i jakie et ? Ranty zaklepane ?
pozdr
NORD-VAG.PL
Dzieki za odpowiedz. Mam ten sam problem, tył u mnie RSL 8,5Jx15H2 ET15 opona 195/45/15 ranty nie zaklepane szura jak nie wiem. Teraz nie wiem czy same zaklepanie cos da czy odrazu brać sie za wyciaganie, a gwint jest troche za miekkiSzerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9 Ranty nie zaklepane i szoruja z tylu jak glupie
Sorry za OT
pczerniej, przednie kierunki szprejem malowane ?
Przemo_vw pisze:Dzieki za odpowiedz. Mam ten sam problem, tył u mnie RSL 8,5Jx15H2 ET15 opona 195/45/15 ranty nie zaklepane szura jak nie wiem. Teraz nie wiem czy same zaklepanie cos da czy odrazu brać sie za wyciaganie, a gwint jest troche za miekkiSzerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9 Ranty nie zaklepane i szoruja z tylu jak glupie
Sorry za OT
pczerniej, przednie kierunki szprejem malowane ?
Przemek bedzie zakladal cos tam na gwint zeby nie byl taki miekki, kierunki szprejowane ale beda niebawem inne
Ostatnio zmieniony pn lip 07, 2008 19:38 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
założę jak jak tylko skończę drzwi malować itp tak do VW-MANIA chce sie wyrobićrejden123 pisze:A kiedy zmiana lusterek?
[ Dodano: 07 Lip 2008 21:37 ]
dokładnie są szprejowane ale już mam w domku inne ciemne kierunkiPrzemo_vw pisze:pczerniej, przednie kierunki szprejem malowane ?
[ Dodano: 07 Lip 2008 21:38 ]
dokładnie z gwintem trzeba coś wymyślić żeby go utwardzić bo troszku przycierakkkubek pisze:Przemek bedzie zakladal cos tam na gwint zeby nie byl taki miekki
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT