kozak kolego KOZAK !! powiedzialbym ze idealnie trafia w moj gust NA MAXA PODOBA MI SIE TEN STYL !!Cieluś pisze:A tu nowe foty ze spotu w Nysie w ten weekend
MK2 GTi 16V KR Cielusia Bandzior
Moderator: G0 Karcio
- Tommek-GTI
- Ma gadane
Będzie lepiej, ale fot nie będzie bo chcę na imprezę WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2008 wjechać na nowym froncie żeby była niespodzianka heheadamgti pisze:no to czekamy na fotki z nowym grilem jest piękny a będzie jeszcze piękniejszy, mam nadzieję
[b]GTI KR[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
- Maciek23
- Forum Master
Bardzo mi sie podoba ten twoj golfik. Rejestracja troche nie pasuje ze jest z boku ale to juz wg uznania, dla mnie nie powinno jej byc wcale
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2008 11:25 przez Maciek23, łącznie zmieniany 1 raz.
a to chyba że tak, ale po imprezie jak już wszyscy zobaczą nową twarz bandyty to pamiętaj żeby fotki pokazać, bo ja raczej tam się nie wybiore a chętnie zobaczę jak będzie golfina wyglądaćCieluś pisze:Będzie lepiej, ale fot nie będzie bo chcę na imprezę WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2008 wjechać na nowym froncie żeby była niespodzianka hehe
the mechanic