[mk2] dzielona kanapa z zagłówkami i podłokietnikiem
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- CichyGTI
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
[mk2] dzielona kanapa z zagłówkami i podłokietnikiem
Witam wszystkich, mam pare pytań bo moze ktos przerabiał temat, mam WOLFSBURGA mk2 w 5u furtkach. Mam kanape z zagłówkami z tyłu. Chciałbym zrobic z podłokietnikami i dzieloną. Zakupiłem kpl. foteli z passata z tym wszystkim co bym chciał zamontowac nawet w takiej samej tapicerce niestety nie pasuja mocowania oparcia i mocowania siedziska. Czy ktos z was spotkał sie z taka kanapa w mk2? potrzebował bym przynajmniej samego stelaża zeby wrzucić na niego tapicerke z passatowskiej kanapy. Wrzucam zdjecia pogladowe tak zeby było wiadomo o co biega na nich jest mocowanie do golfa tylniego oparcia ciagniete w góre zeby odblokowac ma podłokietnik i jest dzielona a napewno jest zamontowana w mk2 i takiego czegos szukam. Coś poradzicie jak sie za to zabrac? Z góry dzieki za wszelkie podpowiedzi i pomysły.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2008 23:44 przez CichyGTI, łącznie zmieniany 1 raz.
to zes se rzezbe wymyslil.. inne mocowania siedzisk ianczje wyprofilowana podloga inne mocowanie oparc chyba tez uu i watpie ze ktos ma gotowy schemat czy stelaz.. bedzie ciezko...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Mac_Abra
- Użytkownik
- Kontakt:
I jak, CichyGTI, wyrzeźbiłeś coś?
A na tych zdjęciach, co wrzciłeś to mnie to wygląda na komplet kanapę i fotele od mk3 założone w mk2... co prawda zdziwił mnie podłokietnik, ale widocznie siakaś taka wersja
Ja poszukuję właśnie dzielonej kanapki z zagłówkami do mojej dwójki. Podejrzewam, że najlepiej, najprościej i najmniej problematycznie byłoby upolować właśnie taką od mk3.
A na tych zdjęciach, co wrzciłeś to mnie to wygląda na komplet kanapę i fotele od mk3 założone w mk2... co prawda zdziwił mnie podłokietnik, ale widocznie siakaś taka wersja
Ja poszukuję właśnie dzielonej kanapki z zagłówkami do mojej dwójki. Podejrzewam, że najlepiej, najprościej i najmniej problematycznie byłoby upolować właśnie taką od mk3.
Operejszyn Golf II 1.3 NZ -> 3F "GT" in progresss