jak umiescić tweetery nie montując ich przy lusterkach??????
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jak umiescić tweetery nie montując ich przy lusterkach??????
Witam.
Tak jak w temacie...mam rozterke ponieważ zakupilem cały zestaw na przód Helix Dark blue i zatrzymałem sie na etapie montażu tweeterów ponieważ nie wiem gdzie je umieścić.
Fabryczne są w podszybiu ale nie da rady zamontować tam tych helixowych bez wiekszych przeróbek, a skolei niechce montować ich w tych słupkach przy lusterkach bocznych bo niezbyt mi sie to podoba ... a może wogóle zostawić farbyczne tweetery? Doradźcie prosze
Tak jak w temacie...mam rozterke ponieważ zakupilem cały zestaw na przód Helix Dark blue i zatrzymałem sie na etapie montażu tweeterów ponieważ nie wiem gdzie je umieścić.
Fabryczne są w podszybiu ale nie da rady zamontować tam tych helixowych bez wiekszych przeróbek, a skolei niechce montować ich w tych słupkach przy lusterkach bocznych bo niezbyt mi sie to podoba ... a może wogóle zostawić farbyczne tweetery? Doradźcie prosze
BLINK 182 RULES!
mi nie chcialo sie bawic w przerabianie slupkow i zamontowalem tweetery w drzwi. wycialem dziurke zaraz pod szyba w tapicerce i wlozylem tam tweetery. pewnie zaraz mnie wszyscy dookola zjadą, ze to skandal i tak sie nie robi, ale co tam ze swojej strony powiem ze nie slyszalem tweeterow w slupkach ani lusterkach, a tak jak mam mi odpowiada moze przy zmianie autka, pobawie sie troche bardziej z montazem ;]
-
- Forum Master
- Kontakt:
krishateu, tweetery Helixowe są o wiele lepsze od seryjnych i grzechem było by ich nie zamontować...
Moja rada - przerób te okrągłe wpinane obudowy od seryjnych głośników, wyciągnij fabryczny, powiększ ostrym nożem otwór, żeby zmieścił się Helix, przymocuj jakimś klejem i gotowe. Z zewnątrz nic nie będzie widać.
Moja rada - przerób te okrągłe wpinane obudowy od seryjnych głośników, wyciągnij fabryczny, powiększ ostrym nożem otwór, żeby zmieścił się Helix, przymocuj jakimś klejem i gotowe. Z zewnątrz nic nie będzie widać.
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt: