[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
uwierz mi że naprawdę mało widać - i to nie jest efekt mycia, tylko bardzo szczegolnego traktowania (np. 3 rodzaje wosku)wesoł^1 pisze:mimo że jakość fotek słaba to i tak widać ten błysk,
zaraz lece myć swojego
hehe co kto lubi, ten poza wyglądem ma jeszcze inne zalety - pięknie brzmi, pozatym jest dedykowany temu konkretnemu silnikowi, wraz z całą resztą mukładu wydechowegoCieluś pisze:No ładnie ładni... Trochę mi się tłumik nie widzi, ale reszta ok
a no widzisz, trzeba dopasować auto "pod siebie"szmeli pisze:..:VoyteQ:.., modzisz, modzisz car audio
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., i wygłuszyłeś już tapicerkę drzwi?? Jak grają głośniki bo chcę sobie takie sprawić??
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
GTI TDI 20 JAHREhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=263904
narazie tak na sztukę paskami z gąbki do uszczelniania okien, ale juz w bagazniku czekają takie maty piankowe az znajdę chwilę czasu z głosników jestem bardzo zadowolony - jak za taką kasę to naprawdę dają radę (a uszy mam wrażliwe)golfer_1984 pisze:..:VoyteQ:.., i wygłuszyłeś już tapicerkę drzwi?? Jak grają głośniki bo chcę sobie takie sprawić??
- golfer_1984
- VW Baron
- Kontakt:
..:VoyteQ:.., a ile trzeba kabla żeby podłączyć te Helix-y??
A co dajesz jeszcze między drzwi a tapicerkę?? Daj zdjęcia
A co dajesz jeszcze między drzwi a tapicerkę?? Daj zdjęcia
Ostatnio zmieniony czw lip 24, 2008 22:49 przez golfer_1984, łącznie zmieniany 1 raz.
MK5 GTI DSGhttp://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=467361
wszystko zależy od tego czy masz wzmacniacz i gdzie dajesz zwrotnice. u mnie wyszło jakies 50 cm od radia do zwrotnicy, potem z 70 do drzwi. do tego jakies 40-50 cm do tweeterów (niestety tam jest przewod na stałe, ja sobie przelutowałem bezpośrednio przy wyprowadzeniach z cewki) - czyli musisz liczyc 4 metry na całość. Między drzwi a tapicerkę daję jeszcze taką matę z pianki poliuretanowej, ale to pewnie w sobotę dopiero się za to wezmę (piankę juz z tydzien wożę w bagazniku ) - wtedy też porobię fotki
A z innych rzeczy, to dopadłem taki specjalny środek do regeneracji skóry polecony przez znajomego motocyklistę (myślę, że skoro sakwy skórzane wygladają po tym jak nowe, to kierownica też może - wyjaśni się w sobotę )
A z innych rzeczy, to dopadłem taki specjalny środek do regeneracji skóry polecony przez znajomego motocyklistę (myślę, że skoro sakwy skórzane wygladają po tym jak nowe, to kierownica też może - wyjaśni się w sobotę )
heh też próbowałem i pupa , mieszek tym zrobiłem to wygląda jak nowy ale kierownicy to sie za ch... nie chciało trzymać, chociaż nie wiem jak to wygląda w tych kierach co Ty masz nigdy w ręku takiej nie miałemA z innych rzeczy, to dopadłem taki specjalny środek do regeneracji skóry polecony przez znajomego motocyklistę (myślę, że skoro sakwy skórzane wygladają po tym jak nowe, to kierownica też może - wyjaśni się w sobotę )
- krzycho1702
- Gadatliwa bestia
Siemka Nie wiem czy juz pisalem w Twoim temacie Ale naprawde musze przyznac ze autko jest piekne!!
Kazdy szczegol dopracowany, wiele godzin spedzonych w garazu i efekt naprawde cudowny.
Tylko pozazdroscic takiego wozu.
Pozdrawiam
Kazdy szczegol dopracowany, wiele godzin spedzonych w garazu i efekt naprawde cudowny.
Pozdrawiam
Nie sztuką jest szorować dokładką po asfalcie, sztuką jest robić to wahaczem
Był MK2 91'
viewtopic.php?t=146348" onclick="window.open(this.href);return false;
Był MK2 91'
viewtopic.php?t=146348" onclick="window.open(this.href);return false;
jednak zmiana planów - okazało się że z gąbką poliuretanową jest gorzej niż z uszczelkami do okien, wiec kupiłem więcej uszczelek (tak po 6 metrów na drzwi) i wykleiłem paseczkami od wewnątrz tapicerkę. fotek niestety nie miałem czym zrobić ale gra wyśmieniciegolfer_1984 pisze:A co dajesz jeszcze między drzwi a tapicerkę?? Daj zdjęcia
bo nie masz skórzanej kierownicy (przynajmniej w Twoim temacie jest zwykła z tworzywa) - pewnie dlatego. Muszę powiedzieć że wyszło dużo lepiej niż przypuszczałem kiera wygląda prawie jak nowa świerzo wyjęta z opakowania, a jeszcze jedną warstwę będę nakładałwesoł^1 pisze:heh też próbowałem i pupa , mieszek tym zrobiłem to wygląda jak nowy ale kierownicy to sie za ch... nie chciało trzymać, chociaż nie wiem jak to wygląda w tych kierach co Ty masz nigdy w ręku takiej nie miałem
Dzięki za bardzo miłe słowa Moja kobieta wypomina mi czasem te godziny dłubania z autemkrzycho1702 pisze:Siemka Nie wiem czy juz pisalem w Twoim temacie Ale naprawde musze przyznac ze autko jest piekne!!
Pozdrawiam
dzieki trzeba było jechać z nami w niedzielęgibek1987 pisze:Ty to masz fajne te sesje
no baaa... garbaty robi zamieszanie jeżeli jeszcze coś tego środka zostanie, to przywiozę, efekt zobaczysz napewnoMaciekVW pisze:fajne ma sesje bo pożądne auto stało koło niego:) i dobrze że mu pokazałem tą miejscówke.
Przywieź na następnego spota ten środek do skóry, zobacze jaki to daje efekt. Golfina kozacka.
przyznam się, że trochę z górki było, ale paliwa też dużo, wiec na to samo wyszło co bym na pustym na płaskim jechał