belka tylna
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
belka tylna
muszę wymienić tuleje metalowo-gumowe w tylnim zawieszeniu mojego golfika 3 kombi(variant). jestem amatorem, więc proszę o dokładny opis krok po kroku jak to zrobić. a może samemu się nie da? lubię robić drobne rzeczy przy moim autku więc jak się da to spróbuje się pomęczyć.
KTOŚ POMOŻE????
KTOŚ POMOŻE????
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: VW Golf VII 1.4 TSI
- Silnik: CXSA
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
da się ale wymiany tulei w tylnej belce (którw btw wazy kikadziesiat kg) nie nazwałbym drobną rzeczą.focc pisze: lubię robić drobne rzeczy przy moim autku więc jak się da to spróbuje się pomęczyć.
Odradzam zabieranie się do tego samemu bo skończy sie tak że auto na lawecie będzie jechało do mechanika.
Jedyne co mozesz zrobic to wyjąć belkę i zawieźć do warsztatu żeby ci wymeinili tuleje. Zaoszczędzisz na kosztach związanych z demontażem/montażem belki.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Więc się za to nawet nie bierz , ja też bym się tego nie podjął za dużo roboty i jest to upierdliwa sprawa , u mnie w Łodzi mechanik robi to za 150 złfocc pisze:jestem amatorem
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Dlatego ja dostałem od kolegi belke z nowymi tulejami i chciałęm ją przełożyć ale nie zdążyłęm
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...