Czego słuchacie w samochodzie? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
A ja własnie słucham radia "S" i lecą moje ulubione nagrania:Alice Keys i Usher "My boom", Obóz TEA "Kosci rzucone" no i oczywiście świąteczne jak 'Last Christamas" itp........
[email protected]
Gdzie ci mężczyżni - prawdziwi tacy...????
Gdzie ci mężczyżni - prawdziwi tacy...????
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
Chyba na tpsowych bo ja mogę zawsze. Wcześniej był bann dla tepsy na radio94. Jak masz cyfrę to na kanale 94 możesz posłuchać.ygd pisze:Do 94 strasznie się ciężko "dopchać" przez internet, kiepskie łącza mają i małe limity ilości podłączonych użytkowników, tak bym sobie posłuchał
A o "S" pierwszy raz słyszę :>
Pozdrawiam
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
W aucie radio Eska w miescie a poza mam dwie kasetki: jedna gdy jade sam :D Cluubing przedewszytkim cremixy starszych przebojów grupka DPM, majorca Techno, Scooter, Clubraiders, DJ Lhasa, H-traxx i inni ....
Gdy wsiada ze mna płeć piekniejsza zmiana nastroju na bajm, kombi, perfect, myslowitz i inne ballady rokowe noc cóż trzeba sie dostosowywac do otoczenia.
Ciekaw jestem czy macie taki kawałek ktory wywyołuje u was emocje i samoczynnie naciskacie gazu ?? :green_fuck:
Gdy wsiada ze mna płeć piekniejsza zmiana nastroju na bajm, kombi, perfect, myslowitz i inne ballady rokowe noc cóż trzeba sie dostosowywac do otoczenia.
Ciekaw jestem czy macie taki kawałek ktory wywyołuje u was emocje i samoczynnie naciskacie gazu ?? :green_fuck:
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Ojj sporo tego, na przykład:andrew6 pisze:Ciekaw jestem czy macie taki kawałek ktory wywyołuje u was emocje i samoczynnie naciskacie gazu ?? :green_fuck:
- Metallica - Master of Puppets
- Manowar - Wheels Of Fire
ale chyba największy dopał mam przy Cradle of Filth - Hallowed be thy name
przekraczam 60km/h wtedy na autostradach
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01