Trzaski i szumy
chyba ze rozkrecicie bardziej SQ i RF, to nie bedzie trzaskow i szumow, ale za to bedzie mniejszy odbior
Były mk3 variant - viewtopic.php?f=88&t=216289" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
Były mk3 GTI - viewtopic.php?f=88&t=368287" onclick="window.open(this.href);return false;
Obecny Sharan VR6 - viewtopic.php?f=169&t=454244" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Re: Trzaski i szumy
zmień radio żaden filtr nie pomoże "szkoda kasy"
a pozatym sprawdż napięcie jakie masz przy odpalonym silnkiu
np.Intek M110 jest czuły jak przekracza 14V i dlatego występują
szumy przy odpalonym silniku
a pozatym sprawdż napięcie jakie masz przy odpalonym silnkiu
np.Intek M110 jest czuły jak przekracza 14V i dlatego występują
szumy przy odpalonym silniku
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 07:22 przez Bajdurek100, łącznie zmieniany 1 raz.
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam
Moje radio ONWA TURBO + LEMM AT 1000 strasznie szumi jak jest włsczony silnik:((
dziś sprawdziłem jak ontene zdejme to nie szumi:?
jak sie wsłuchałem w szumy i kiedy występują to prawdoponobnie powodem jest pompa paliwa:(
czy jesli antena sciąga zakłucenia to kondenstatory na zasilaniu pompy cos pomogą???
pozdrawiam grzegorz
Moje radio ONWA TURBO + LEMM AT 1000 strasznie szumi jak jest włsczony silnik:((
dziś sprawdziłem jak ontene zdejme to nie szumi:?
jak sie wsłuchałem w szumy i kiedy występują to prawdoponobnie powodem jest pompa paliwa:(
czy jesli antena sciąga zakłucenia to kondenstatory na zasilaniu pompy cos pomogą???
pozdrawiam grzegorz
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kable mają z miesiąc (BERU) do tego bowe świece NGK wiec tez odpada:P
wczoraj bawiłem sie troche radyjkiem i Osprzetem zarazem.
doszedłem do wniosku ze dmuchawa nawiewu nic nie zakłuca jedynie na ostatnim najszybszym biegu słychać swist w głośniku) jedynie pompa paliwa,
ale jak jest właczona dmuchawa i pompa to zakłucen jest mniej:) jak wyłącze dmuchawe to nagle szumów jest duzo duzo wiecej:/
A z tym ekranowaniem to jak to wykonac?? i jeszcze drugiw pytanie, jak dostac się do pompy w MK2??
wczoraj bawiłem sie troche radyjkiem i Osprzetem zarazem.
doszedłem do wniosku ze dmuchawa nawiewu nic nie zakłuca jedynie na ostatnim najszybszym biegu słychać swist w głośniku) jedynie pompa paliwa,
ale jak jest właczona dmuchawa i pompa to zakłucen jest mniej:) jak wyłącze dmuchawe to nagle szumów jest duzo duzo wiecej:/
A z tym ekranowaniem to jak to wykonac?? i jeszcze drugiw pytanie, jak dostac się do pompy w MK2??
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2008 17:33 przez dogu18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
to sporo zalezy od sprzetu jaki ma sie na stanie. JA mam radio tti 880 i mialem na poczatku antene elite cb 106 jako taka to zbieralo ale szumu były. znajomy sprzedawal antene presidenta i zakupilem ja i jest sporo lepiej.. kosz takiej anteny to 260 zł ale warto dac wiecej i miec lepsza jakos... fakt faktem ze np radio albo jakies wycieraczki kierunkowskazy potrafia to czasem zaklucac no ale to juz taka uroda tego wszystkiego.