faktQuatro7 pisze:maaks, majładniejsza to ta pani z x-ploda
ZbignieVW pisze:koła wogóle nie pasują do stylu auta
może w nowym sezonie będą innepczerniej pisze:tylko te koła jakoś nie przemawiają do mnie
pozdrawiam
Moderator: G0 Karcio
faktQuatro7 pisze:maaks, majładniejsza to ta pani z x-ploda
ZbignieVW pisze:koła wogóle nie pasują do stylu auta
może w nowym sezonie będą innepczerniej pisze:tylko te koła jakoś nie przemawiają do mnie
też mi średnio się podoba, alepczerniej pisze:tylko te koła jakoś nie przemawiają do mnie
i na to liczę bo auto naprawdę robi wrażenie!maaks pisze:może w nowym sezonie będą inne
fakt ciągle to odkładamrobal264 pisze:ylko bym zalozyl srebrne zarowki z tylu w lampy
bo on juz od roku jest do sprzedaniadm414 pisze:dlaczego wystawiłeś go znowu na allegro
a co chcesz kupić - dalej mk3 VR6maaks pisze:bo on juz od roku jest do sprzedania
a mało siedzi - przejedź się jaworzyńskąmaaks pisze:wydawało mi sie że niżej usiądzie
obieGRZANA pisze:czemu tylko jedna strona skrecona?
może dlatego że moja dokładka jest bardziej zagięta do środkaGRZANA pisze:nei wiem jak wy to robicie, ze zderzak jeszcze w powietrzu a sanki na ziemi :/ ja mialem zderzak mniej wiecej tak jak ty a sanki jeszcze mialy ze 2cm wiecej luzu :/
gwint skręciłem ile wlezie, do samego końca, myślałem że na takich kółeczkach bardziej go położe a tu nic sie o ziemie nie oparłoGRZANA pisze:moze gwint usiadl juz na odbojach i nizej nie pojdzie?
może bo napewno nie na Euro 12pczerniej pisze:pięknie wygląda może za ileś set lat w PL z taka glebą da rade polatać
mk3a co chcesz kupić
takMŁODY88 pisze:maks te BBSy na sprzedaz?:P
fakt jakby były większe i by sie pochowały w nadkola to ciekawiej by wyglądałQuatro7 pisze:tyko te kółka jakieś małe się wydają..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości