Dymienie z wlewu oleju i bagnetu?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dymienie z wlewu oleju i bagnetu?
Witam
Kolezanka kupiła w niemczech golfika 4 ( 1,9 TDI 101 ps) i po nagrzaniu silnika dymi (podobno duzo spad korka wlewu oleju i gdy wyciagnie sie bagnet to rowniez) . Co to moze byc ??? Co o tym sadzicie ???
Kolezanka kupiła w niemczech golfika 4 ( 1,9 TDI 101 ps) i po nagrzaniu silnika dymi (podobno duzo spad korka wlewu oleju i gdy wyciagnie sie bagnet to rowniez) . Co to moze byc ??? Co o tym sadzicie ???
Ostatnio zmieniony śr sie 13, 2008 22:54 przez scols11, łącznie zmieniany 1 raz.
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: Dymienie z wleu oleju i bagnetu???
zre olej? nie? no to czym sie przejmujeszscols11 pisze:Witam
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
pompowtryski, normalne - u mnie też leci dymek i w wielu w któych sprawdzałem ale tylko na pompowtryskachscols11 pisze:Co to moze byc ???
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Użytkownik
-
- Mały gagatek
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
A nie leci Ci niz z okolicy turbiny nie poci się , dajesz mu czasem po garachkochon88 pisze:Koledzy a co powiecie na temat mojego mk2 ? dym wali spod korka ale korek nie spada z bagnetu nic ale olej bierze ile nie wiem mysle ze kolo 1L/1000km . szykuje sie remont silnika? pierscienie?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Rozkręć obejmy na muszli wyczyść gume kupo nowe obejmy skręć nie powinno już ciec , nie butuj go to olej nie będzie uciekał , obejmy czasem są już stare i nie trzymają i wywala olej czasemjakieś tam ilości ja tak mialem po kupnie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
te przedmuchy to normalny objaw w silnikach PD czyli na pompowtrysku u mnie tez tak jest zauważ że jeśli odkręcisz korek to na wolnych obrotach dymek leci a jak lekko przygazujesz dymek znika jak by wciągało go do środka
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
-
- Ma gadane