LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Tak, można cały czas zamawiać. Można przez priv lub przez allegro. To jest link do moich aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1895631kili0204 pisze:panie mozna jeszcze zamawiać oświetlenia ??
jak tak to prosiłbym o namiary na priv wysle kase i napisze jaki kolor mnie interesuje
pozdrawiam
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
Witam! Dostalem zestaw i mam taki problem,mianowicie swieci mi dobrze tylko srodek:/...Moze cos zle zamontowalem?Dosylam zdjecie...slabej rozdzielczosci,ale mysle,ze widac o co mi chodzi...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
--
if i could make the list of my mistakes and regrets
if i could make the list of my mistakes and regrets
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
gorbash66, juz wysyłam na priv informację co jest nie tak.gorbash66 pisze:Witam! Dostalem zestaw i mam taki problem,mianowicie swieci mi dobrze tylko srodek:/...Moze cos zle zamontowalem?Dosylam zdjecie...slabej rozdzielczosci,ale mysle,ze widac o co mi chodzi...
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zestawik otrzymałem i szybciutko zamontowałem. Efekt jest nieziemski. Ładnie wszystko świeci. Przydałoby się jeszcze zmienić oświetlenie z lewej strony (włącznik świateł).
PS. Dzisiaj (piątek) zrobie fotki i wrzucę.
PS. Właśnie przeczytałem cały wątek i pierwsze co musze zrobić to wyczyścic te ringi (w dzień widać podświetlenie na skrajnych pokrętłach tylkow połowie, w nocy jest o niebo lepiej).
Czy te kawałki folii o których pisze Jawatdi wystarczy tylko nałożyć czy czymś przykleić? Miało to się znależć w instrukcji montażu pajączka ale nie wiem czy Achamerski z tego zrezygnował z jakiegoś powodu.
PS. Dzisiaj (piątek) zrobie fotki i wrzucę.
PS. Właśnie przeczytałem cały wątek i pierwsze co musze zrobić to wyczyścic te ringi (w dzień widać podświetlenie na skrajnych pokrętłach tylkow połowie, w nocy jest o niebo lepiej).
Czy te kawałki folii o których pisze Jawatdi wystarczy tylko nałożyć czy czymś przykleić? Miało to się znależć w instrukcji montażu pajączka ale nie wiem czy Achamerski z tego zrezygnował z jakiegoś powodu.
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2008 12:26 przez jarek.kowal, łącznie zmieniany 2 razy.
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Wedlug mnie ta folia niewiele zmienia. Można popróbować. Te swiatłowody są tak zrobione ze switalo bedzie minimalnie słabło na skrajnych brzegach. Jednak w nocy ta roznica jest prawie niezauważalna. Jeśli u kogoś nie swieci w nocy na bokach, to są różne możliwość:jarek.kowal pisze:
- zabrudzone miejsca styku diody prostokątnej i światłowodu
- żle umieszczone diody prostokątne,
- popękane światłowody.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Podświetlenie zostało zamontowane.
Nawet blondynka taka jak ja poradziła sobie sama z montażem.
Efekt super. Podoba mi się.
Serdecznie polecam
Fotka może nie najlepszej jakości, ale zawsze
Nawet blondynka taka jak ja poradziła sobie sama z montażem.
Efekt super. Podoba mi się.
Serdecznie polecam
Fotka może nie najlepszej jakości, ale zawsze
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 21:35 przez Kati, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdro
Kati
Kati
- Interceptor
- Mały gagatek
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Tak, mozna jeszcze zamawiać. Prosze o przesyłanie zamowien na priv. Wszystkie warunki realizacji zamówień tak jak na pierwszej stronie tego tematu.Interceptor pisze:achamerski da radę jeszcze zamówić to podświetlenie bo ja się na to piszę ?
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
achamerski poszedł PW Pozdrawiam.
[ Dodano: Sob 06 Wrz, 2008 ]
Podświetlenie założone !!! Cytuję Kolegę -SEZAM-a, ("POLECAM GORĄCO TEGO KOLESIA DOTARŁO I DZIECKO BY TO PODŁĄCZYŁO. JEST BAJER!!!!!!)" bo to prawda. Nie będe oryginalny.
Mój "Wolfsburg" poprawiony a dokładnie podświetlenie nawiewów w LED`ach. ŻADNYCH ŻARÓWEK WIĘKSZEJ MOCY, BO TO GRZAĆ SIĘ BĘDZIE I STOPIĆ SIĘ MOŻE.
Profesjonalnie wykonane "ustrojstwo" - szybko się montuje, tanio, profesjonalnie.....
POLECAM, POLECAM, POLECAM. Zdjęcia nie dołączam bo będzie identyczne jak u Kolegi jarek.kowal.
Pozdrawiam.
Andrzeju! Drogi Kolego - Czekam na konstrukcję termometru.....
Podświetlenie założone !!! Cytuję Kolegę -SEZAM-a, ("POLECAM GORĄCO TEGO KOLESIA DOTARŁO I DZIECKO BY TO PODŁĄCZYŁO. JEST BAJER!!!!!!)" bo to prawda. Nie będe oryginalny.
Mój "Wolfsburg" poprawiony a dokładnie podświetlenie nawiewów w LED`ach. ŻADNYCH ŻARÓWEK WIĘKSZEJ MOCY, BO TO GRZAĆ SIĘ BĘDZIE I STOPIĆ SIĘ MOŻE.
Profesjonalnie wykonane "ustrojstwo" - szybko się montuje, tanio, profesjonalnie.....
POLECAM, POLECAM, POLECAM. Zdjęcia nie dołączam bo będzie identyczne jak u Kolegi jarek.kowal.
Pozdrawiam.
Andrzeju! Drogi Kolego - Czekam na konstrukcję termometru.....
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?