Hokeju właśnie szukam tylko chciałbym oryginalny. Nie dawno kupiłem te kierunkowskazy i halogeny jakoś mnie się spodobały.gho5t pisze:Ciekawie wygląda.., a czy podłokietniki takie jak u Ciebie były montowane w jakiejś serii mk3 ?? czy pozostaje tylko kombinować ??/
Ja kupiłem autko z podłokietnikiem ale wygląda na to że było kombinowane i poprzedni właściciel sam go założył.
[ Dodano: 25 Lip 2008 20:14 ]Z tego co wiem poprzedni właściciel kupił to autko na zamówienie. Wiec zawieszenie jest fabrycznie montowane tak samo jak jest pełny ocynk blach na autku.zawieszenie jest sportowe i twarde bo postawiłem koło innej MK3 i było widać. Jeśli to coś zmieni to sprężyny są niebieski. A niestety niżej nie mogę go usadzić bo warunki na to nie pozwalają. PozdrawiamTo_mas pisze:no ciekawy
piszesz o sportowym zawieszeniu ale jak dałeś fote koła to dla mnie to wysoko coś jest prawie jak seria ... choć moze tylko takie wrażęnie odniosłem
[ Dodano: 25 Lip 2008 20:16 ]Fajnie by było ale to już większy koszt.To_mas pisze:pomysł fajny to i od razu ze środka go też na 20J zrob i będziesz miał prawie jak
[ Dodano: 25 Lip 2008 20:18 ]duzy_przemo pisze:Nie będę oryginalny i napiszę to co przedmówcy, przydała by się lekka gleba i szeroki hokej.
A na twoim miejscu zastanowił bym się na zmianą kierunków i halogenów w zderzaku na ciemnie nie klary, polecam ZKW lub hella. Trochę te co masz mi odpustem zalatują.
Tego climatronicka to Ci zazdroszczę .
Pozdro