witam
mam do kupienia golfa IV po dzwonie wybite poduszki. moje pytanie dotyczy poduszek i sterownika oraz czujnika poduszki jaki koszt, jak skasowac blad czy lepiej kupic nowy sterownik, jak wymienic samemu poduszke pasazera. dodam ze samochod zostal uderzony przodem. czy wraz z wybiciem poduszek napinacze tez trzeba wymieniac??czy pozniej bedzie problem wrazie wypadku czy poduszki beda sie odpalac za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich maniakow vw.
Golf IV problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bojar
- Ma gadane
- Kontakt:
Nie polecam kupowania samochodu po dzwonie- sprzedawca może twierdzić, że "mały", albo pierwszy, ale nigdy tego nie możesz byc pewny.
Samochody są zaprojektowane tak, żeby w czasie wypadku ratować życie kierowcy i pasażerom- zostaje poważnie naruszona ich konstrukcja i nigdy nie powinno się już ich naprawiać, bo nigdy nie bedzie tak, jak przedtem.
Czyli w razie (nie daj Boże) kolejnej kolizji samochód zachowuje się tak, jak nie powinien i możesz tylko Ty na tym ucierpieć...
Jeżeli wystrzeliły poduszki, to napinacze na pewno też do wymiany.
Pozdro!
Samochody są zaprojektowane tak, żeby w czasie wypadku ratować życie kierowcy i pasażerom- zostaje poważnie naruszona ich konstrukcja i nigdy nie powinno się już ich naprawiać, bo nigdy nie bedzie tak, jak przedtem.
Czyli w razie (nie daj Boże) kolejnej kolizji samochód zachowuje się tak, jak nie powinien i możesz tylko Ty na tym ucierpieć...
Jeżeli wystrzeliły poduszki, to napinacze na pewno też do wymiany.
Pozdro!
[b][u]Walcz walcz walcz- Ty walczysz, ja walczę!!![/b][/u
Legia Warszawa !!!
Legia Warszawa !!!