Digifant1 16v golf problem
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Digifant1 16v golf problem
Witam od jakiegos czasu borykam sie z digifantem w swojej szesnastce ale od jakiegos czasu przegina pałe np ja jest zimny odpala od strzału ale za bardzo obrotów nie trzyma i potrafi kilka razy zgasnąć jak złapie temperatury troche jest ok przez jakis czas no i jak sie rogrzeje do 80\90 stopni zaczyna spadac z obrotów strzela z wydechu i gasnie a jak go znowu zapale jest ok przez jakis czas i znowu tosamo.Jak macie Panowie jakies sugestie bede bardzo wdzieczny.Pozdr Globus
Jutro cały aparat zapłonowy zmienie i zobacze co sie bedzie działo mam nadzieje ze pomoze juz powoli zaczynam cierpliwosc do parcha tracic.Dzieki i Pozdr
Mam jeszcze ogromna prośbę do ludzi ogarniajacych temat digifanta1 w 16v a mianowicie jakbyscie mogli napisac krok po kroku co sprawdzac zeby miec pewnosc poprawnej pracy digi.
Mam jeszcze ogromna prośbę do ludzi ogarniajacych temat digifanta1 w 16v a mianowicie jakbyscie mogli napisac krok po kroku co sprawdzac zeby miec pewnosc poprawnej pracy digi.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 14, 2008 12:06 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a soft do 16 czy seria w ecu?? :>
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a tak nie powinno byc.... chyba ze soft dupny do 16v
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT