Duze spalanie 10l/100km w mieście
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Duze spalanie 10l/100km w mieście
Witam
zakupilem pare miesiecy temu VW 3-ke 1,9 G TD Od poczatku wydawalo mi sie ze duzo pali. wkoncu zmierzylem - 10l/100km po miescie i moze z 8/9 w trasie przy 3tys obrotow mniej wiecej. Nie dawno zauwazylem ze kolo zebate od paska rozrzadu lata na lewo i prawo. Mechanicy stwierdzili ze przez to nie mozna ustawic obrotow. (obroty ustawiaja po 30 min obrotow nie ma, tzn są na poziomie 500). Po remoncie koła (frezowanie czopa? wału nowe kolo i sruba) autko idzie mniodzio lecz obroty dalej sie nie trzymaja i dalej qr** pali kolo 10. nic sie nie zmienilo po za tym ze auto ma kopa. Powiedzcie mi co mozna zrobic bo leje za 50zl i 2-3 dni i paliwa nie ma.
zakupilem pare miesiecy temu VW 3-ke 1,9 G TD Od poczatku wydawalo mi sie ze duzo pali. wkoncu zmierzylem - 10l/100km po miescie i moze z 8/9 w trasie przy 3tys obrotow mniej wiecej. Nie dawno zauwazylem ze kolo zebate od paska rozrzadu lata na lewo i prawo. Mechanicy stwierdzili ze przez to nie mozna ustawic obrotow. (obroty ustawiaja po 30 min obrotow nie ma, tzn są na poziomie 500). Po remoncie koła (frezowanie czopa? wału nowe kolo i sruba) autko idzie mniodzio lecz obroty dalej sie nie trzymaja i dalej qr** pali kolo 10. nic sie nie zmienilo po za tym ze auto ma kopa. Powiedzcie mi co mozna zrobic bo leje za 50zl i 2-3 dni i paliwa nie ma.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 14, 2008 22:27 przez jakuk2, łącznie zmieniany 1 raz.
wyleczcie mi 3-ke z pijanstwa ON
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Dawka paliwa zwiekszona?
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
stawiam na wydatek szczątkowy, albo ta dzwiginka z tyłu pompytam są śruby ograniczającejakuk2 pisze:(obroty ustawiaja po 30 min obrotow nie ma, tzn są na poziomie 500)
a filtry dawno zmieniane?
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: