[golf MK2] projekt by albert
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
z tego co wiem to te lampy hella pasuja pod orginalne mocowanie od golfowego frontu ja osobiscie jestem za czarna soczewka do tego auta
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
a mozliwe, mozliwe, nie wiem do konca, u mnie jednak nie zagoszcza, kupilem bo byla okazja . a czarne soczewki...hmm...juz powinny plynac ))GRZANA pisze:z tego co wiem to te lampy hella pasuja pod orginalne mocowanie od golfowego frontu ja osobiscie jestem za czarna soczewka do tego auta
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
hmmm...juz zamontowany ))bercik299 pisze:kiedy montujesz froncik
tylko taka paskudna pogoda ze nawet nie wyjechalem z garazy, a fotek tez nie mam
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
mowisz i masz, foty dodane na 1 stroniesebal pisze:no albercik na żywca fajnie wyszło nawet z tym westem w połysku zawsze to coś innego może jagód wklei foty z dzisiejszego zakończenia sezonu
[ Dodano: Nie Wrz 28, 2008 2:43 pm ]
wczesniej go nie bylo )) i moze dlatego nie widziales.jedrekk pisze:ze tez wczesniej nie zauwazylem tego golfika na forum!! jest super, US style rządzi, jeszcze fajnie by bylo, jakbys na tył wrzucił lampy US czarno czerowne!
lamp na tyl innych nie przewiduje
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
rzeczywiscie prawa lampa podczas zdjec byla krzywo zamocowana, [up]. tak samo jak zderzak )). ale powoli powoli wszystko bedzie jak byc powinnoGRZANA pisze:a czy te lampy w westcie sie sa troche krzywe? czy to taki efekt na fotkach? Bardzo ciekawe autko
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
zerknij teraz na 1 strone )). przyszli mnie dzisiaj z usa nowki sztuki lampy na soczewce . teraz to bedzie us front wygladalbecior pisze:Rewelacyjnie wygląda z US frontem (może teraz coś z klapą pomodzić :green_fuck: )
A koło dobre, ale masakry nie robi BBS z czarnym środkiem by wg mnie świetnie pasował :green_fuck:
Pozdrawiam
co do klapy, poki co zostaje...z reszta byla teraz robiona
a kola jak sie trafia to beda
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
Wielki szacun za pracę włożoną w Golfa, "czarna wdowa" rodem z USA
Jak pojawi się porządny gwint tak jak mówisz to będzie wyglądać zabójczo.
Przez znajomego zamawiałeś części z usa, czy może jakąś stronkę dorwałeś?
Jak pojawi się porządny gwint tak jak mówisz to będzie wyglądać zabójczo.
Przez znajomego zamawiałeś części z usa, czy może jakąś stronkę dorwałeś?
Low&Slow / Crasch Vinyl's ]:->
www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=200015
www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=428249
www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=200015
www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=428249