MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
bardzo fajny ten twoj rarytasik (Pasadena )
tylko troszke nizej bym go dal bo szpara miedzy opona a nadkolem troszke spora, ale na wszystko przyjdzie pora
PS.
Znaczek na atrapie , ja nie zakladam - po co sie zdradzac
tylko troszke nizej bym go dal bo szpara miedzy opona a nadkolem troszke spora, ale na wszystko przyjdzie pora
PS.
Znaczek na atrapie , ja nie zakladam - po co sie zdradzac
Było:
Golf MK1 LX swap 16v KR
205 1.9 GTI
Golf MK2 GTI 16v KR
Kadett GSI 16v C20XE
Kadett GSI 8v 20SEH
Będzie:
?
Golf MK1 LX swap 16v KR
205 1.9 GTI
Golf MK2 GTI 16v KR
Kadett GSI 16v C20XE
Kadett GSI 8v 20SEH
Będzie:
?
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No i przyszła pora na dopełnienie mojej twórczości
czyli nowy nabytek
Teraz trzeba w to włożyć troszkę czasu i serca, a przede wszystkim pieniędzy i doprowadzić to do stanu używalności
A już zawsze bliżej niż dalej
I tak już całkiem przy okazji pochwalę się nową konsolą środkową z zegarami VDO i elektryką szybek, która założyłem już parę miesięcy temu a nie było jakoś okazji się pochwalić
Zegary są z audi B4 więc w kolorze takim bardziej pomarańczowym niz czerwonym, ale generalnie współgrają ze środkiem
czyli nowy nabytek
Teraz trzeba w to włożyć troszkę czasu i serca, a przede wszystkim pieniędzy i doprowadzić to do stanu używalności
A już zawsze bliżej niż dalej
I tak już całkiem przy okazji pochwalę się nową konsolą środkową z zegarami VDO i elektryką szybek, która założyłem już parę miesięcy temu a nie było jakoś okazji się pochwalić
Zegary są z audi B4 więc w kolorze takim bardziej pomarańczowym niz czerwonym, ale generalnie współgrają ze środkiem
Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2008 17:49 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Do jakiej, bo nie kumam??barteKKK03 pisze:a ta konsola podobna do takiej jednej
Już o niczym, to była moja ostatnia myśl. Spełnienie marzeń o posiadaniu szesnastki W życiu nie wyszło bo jak poznałem moją dziewczynę to miała już 17 to sobie chociaż pod maską sprawięJayT pisze:i już się boję, o czym zaczniesz myśleć za pół roku
Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2008 17:58 przez tauka, łącznie zmieniany 1 raz.