Dziwna funkcja dźwigni migacza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dziwna funkcja dźwigni migacza
Witam i pozdrawiam wszystkich na tym forum.
Mam Golfa II 1.6 '90. Dziś rano auto zaszokowało mnie nową funkcją. Otóż przy każdym włączniu kierunkowskazu zaczyna trąbić. Podobnie gdy ruszam dźwignią włącznika migacza do góry - błyśnięcie światłami. Wszystko wraca do normy gdy kluczyk jest w pozycji I (można go wyjąć). Czy ktoś spotkał się z takim cudem ? Proszę o radę.
Mam Golfa II 1.6 '90. Dziś rano auto zaszokowało mnie nową funkcją. Otóż przy każdym włączniu kierunkowskazu zaczyna trąbić. Podobnie gdy ruszam dźwignią włącznika migacza do góry - błyśnięcie światłami. Wszystko wraca do normy gdy kluczyk jest w pozycji I (można go wyjąć). Czy ktoś spotkał się z takim cudem ? Proszę o radę.
raczej cos pokopane w lektryce.. bez kluczyka jak walczysz migacz to powinna sie dana strona postojowych zapalac a nie klakson
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
ja miałem taki przypadek, że pokręciły się wszystkie kontrolki w tablicy rozdzielczej tzn, swieciły się, ale np. olej to były długie, itd. Okazało się że nie było masy - ukruszyła się "samiczka" (pod bezpiecznikami), tam gdzie spotyka sie część przewodów od masy. Więc tak sobie myśle, że tu też może być podobnie.
pozdrawiam
pozdrawiam